Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πετυχημένος και φέτος ο αγώνας της ομάδας παλαιμάχων του Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα διοργάνωσε αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του που αποτελεί πλέον θεσμό και πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου. 

Μαθητική προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis


Συνεχείς συμμετοχές του Κιλκισιακού σε τουρνουά

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Τις τελευταίες μέρες προπονήσεων διανύει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, με το τριήμερο που έρχεται να είναι γεμάτο αγώνες και συμμετοχές σε διάφορα τουρνουά.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια Kick Boxing η Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Κιλκίς
Χρυσό μετάλλιο για την αθλήτρια του Kinesis Fight Club Άννα Τσομπάνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KickBoxing της ISKA (στην κατηγορία + 66 κιλά) που έβγαλε τεχνικό nock out την αντίπαλό της, Παναγιώτα Αλιφέρη, ήδη από τον πρώτο γύρο,επαληθεύοντας τις προβλέψεις που την ήθελαν πρώτη, ειδικά μετά την νίκη της στον χθεσινό ημιτελικό με την περσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια Marrian Scheidegger.

ΚΔΑΠ Kinesis: "Ένα όνειρο ζωής υλοποιείται..."

Ανακοίνωση Kinesis Kilkis
➤​Ένα όνειρο ζωής υλοποιείται...
➤​'Ένα γυμναστήριο, ένας χώρος, μόνο για παιδιά!!!
➤​Γυμναστική, παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία και όχι μόνο...
➤​Με την εμπειρία και την γνώση 15 και πλέον ετών στον χώρο της μαζικής άθλησης
➤​και όλα αυτά.....
Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ για έντεκα μήνες!!!
(Σχολική χρονιά από Σεπτέμβριο 2017 έως Ιούλιο 2018)

Νομική βοήθεια σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος

Πολίτες χαμηλού εισοδήματος, δικαιούχοι νομικής βοήθειας, είναι εκείνοι των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα δύο τρίτα των κατώτατων ετήσιων ατομικών αποδοχών που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Δωρεάν κολύμβηση μέσω ΕΣΠΑ στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Η Κολύμβηση, τα οφέλη της και ενασχόληση της νεολαίας μας με αυτήν
Η Κολύμβηση είναι ένα από τα αθλήματα με τα μεγαλύτερα οφέλη για τον άνθρωπο τόσο για τη σωματική όσο για την πνευματική και ψυχική υγεία του.

Ο "Άθλος" Κιλκίς σε αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Ολυμπο, με τον Γιώργο Σιώτη

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς 
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, συνδιοργάνωσαν για δεύτερη φορά, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος μήκους 20 km, στα άγρια μονοπάτια του Βορείου Ολύμπου, με την επωνυμία «2ο North Olympus Trail Vrontou».

ΚΔΑΠ Ατέρμων: "Οι μαθητές κτίζουν μικρούς Παρθενώνες"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Ατέρμωνα
Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ διδάσκει Πολιτισμό. Σε συνεργασία και απόλυτη καθοδήγηση από τον Κο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΥΛΑΚΤΟ τα παιδιά που θα ενταχθούν στο καινούργιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα διδαχθούν και θα  πάρουν μέρος στο νέο μας πρόγραμμα 
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΤΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ.

Αίας/ Ατέρμων – Βόλεϊ: ΝΤΑΜΠΛ- Πρωταθλήτρια ομάδα ΚΑΙ κυπελλούχος της ΕΣΠΕΜ

Δελτίο τύπου ομάδας "Αίας/Ατέρμων–Βόλεϊ"
Δύο κύπελλα περίμεναν τη γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στον τελικό κυπέλλου στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 3/6/17, στα πλαίσια της πετυχημένης γιορτής που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΜ. 

Ο Κιλκισιώτης προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Με απόλυτη επιτυχία, σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο πραγματοποιήθηκαν την 31-05-2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου Ευβοίας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Tae Kwon Do Ε.Δ. & Σ.Α. Έτους 2017, που διοργάνωσε το Λιμενικό Σώμα με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do υπό την επίβλεψη του Γ.Ε.ΕΘ.Α./Γραμματεία Α.Σ.Α.Ε.Δ.

Χατζησάββας: Αγαστή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Το ζήτημα της διοίκησης του τεμένους ήταν αυτό που τέθηκε σε ψηφοφορία στην βουλή μέσα σε ένα άρθρο, που ακόμα μια φορά ενθυλακώθηκε σε άσχετο σχέδιο νόμου για την παιδεία. Ειδικότερα η ίδρυση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου και η σύσταση διοικητικού συμβουλίου για το ισλαμικό τέμενος της Αττικής απασχόλησε τις επιτροπές και την ολομέλεια της βουλής.

Δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου στο ΚΔΑΠ "Αλέξανδρος" Κιλκίς


Ανακοίνωση "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Συνεχίζουμε την ποιοτική αναβάθμιση του παιδικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ. 

Τι λέει το ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρία για την αποκάλυψη της υποκρισίας των διεθνών ενώσεων του κεφαλαίου, των μονοπωλιακών ομίλων και των κρατών τους, που συναγωνίζονται σε κορώνες προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα οξυμένα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Στο κλείσιμο των περιβαλλοντικών μας προγραμμάτων ήταν και φέτος μια εκπαιδευτική επίσκεψη σε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το οποίο ήταν το ΚΠΕ Φιλιππιάδας αυτή τη φορά. 

Η "Κίνηση Εκπαιδευτικών" ν. Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια...

Ευχαριστήριο "Κίνησης Εκπαιδευτικών"
"Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συναδέλφους της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού για τη συμμετοχή τους στις Γ. Συνελεύσεις και την εκλογή 3 αντιπροσώπων στην 86η Συνέλευση της ΔΟΕ. 

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα "Η διατροφή με τον ειδικό - Τα ναι, τα όχι και τα πρέπει"


Προγράμματα ΕΣΠΑ στον Κιλκισιακό


Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός θέλοντας να προσφέρει ένα καλύτερο επίπεδο ποδοσφαίρου στα παιδιά του Κιλκίς, εξακολουθεί να επενδύει στη βελτίωση των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής του υποδομής. 


Κιλκίς: Μαθητική συναυλία των Κιθαristas

Η καθιερωμένη πλέον μαθητική συναυλία των Κιθαristas, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο Δημοτικό θέατρο κήπου - πάρκου, στις 20:30.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί χάλασαν την χασισοφυτεία 33χρονου στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (4-6-2017) το μεσημέρι 33χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Άλλη μία πρωτοπόρος δραστηριότητα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Η επιτυχία του έργου μιας Ακαδημίας έγκειται στην ολόπλευρη ενημέρωση και επιμόρφωση των αθλητών της. 

22ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ - Τιμητικό αφιέρωμα στη Ζωή Σαμαρά

Με την απονομή των Βραβείων και Επαίνων στους διακριθέντες στον 22ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ του Κιλκίς, έκλεισε ο κύκλος και της φετινής διοργάνωσης, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Μήνυμα Σούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Aπό την 5η Ιουνίου 1972 έχει ορισθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών η σημερινή ημέρα ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο, για να θυμίζει σε όλους το μεγάλο διακύβευμα για κάθε άνθρωπο, της προστασία του περιβάλλοντος σε έναν πλανήτη που ολοένα και περισσότερο με τις παρεμβάσεις μας τον οδηγούμε στην καταστροφή.