Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Οι Polkar στη Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα)

Οι Polkar στη Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα) την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. Για να γιορτάσουν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου τους "Όλα αρχίζουν" από τη Novel Vox. Για να στήσουν-συστήσουν στη Μαύρη Τρύπα τη φιέστα με τα νέα κομμάτια τους αλλά και τις διασκευές που τους έκαναν SOLD OUT στις χειμερινές τους εμφανίσεις. Για να κάνουν μαζί με το ντεμπούτο του album τους, το ντεμπούτο των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων.

Κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Σπουδαίο φιλικό για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς τη Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη.
Οι Θεσσαλονικιές φέτος κατέλαβαν την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής έχοντας 24 βαθμούς.
Ο Κιλκισιακός συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, κάτι που θα πράξει και τη Πέμπτη το απόγευμα στο Σταυροχώρι.
Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις Planet FC.


Το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης τίμησε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν δράσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, το διάστημα από 8 έως 14 Μαΐου 2017.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Καβαλάρης»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Καβαλάρης» από το Θέατρο Σκιών Χρήστου Στανίση την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

"Θερμά συγχαρητήρια Γιώργο Φραγγίδη"

"Το διοικητικό συμβούλιο Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιώργο Φραγγίδη, γυναικολόγο γιατρό και συνεργάτη του συλλόγου μας που εκλέχτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρόεδρος στην Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ». 

"Ευχαριστούμε για την δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη της Ξανθίππης Σαμολαδά"

"To διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί τη διοίκηση και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για την δωρεά χρηματικού ποσού για τη μνήμη της συναδέλφου τους Ξανθίππης Σαμολαδά.

"Αργύρη, Μπάμπη, Όλγα, Αλεξάνδρα, Γιώργο, Σοφία, Μαρία, Χριστίνα, Νίκο, Βασίλη σας ευχαριστούμε"

Ευχαριστήριο συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Η επιλογή και το κάλεσμα της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς να μας εντάξει στην οργανωτική επιτροπή της φετινής διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στις 14.3.2017 καθώς και η άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου απέδειξε ότι οι συνέργειες ακόμα και των ευπαθών ομάδων μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν αφού η αλληλοβοήθεια δεν ωφελεί μόνο τους συνεργαζόμενους - στη συγκεκριμένη περίπτωση τους καρκινοπαθείς και τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα του Κέντρου - αλλά με τον τρόπο αυτό η συνεργασία γίνεται φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους. 

Κιλκίς: Ο Σύλλογος "Άγιος Ευγένιος" στον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμμετείχε με μέλη αλλά και φίλους αρωγούς στον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης την Κυριακή 14 Μαρτίου 2017 που διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. 

Ευκαρπία Κιλκίς: Εξύμνησαν και τίμησαν την Μητέρα

Δύο εβδομάδες πριν από τον διαγωνισμό Πυροσκί και ενώ όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας «ΤΟ ΛΑΒΑΣ» είναι σε εγρήγορση ενόψει και του εορτασμού της Ημέρας Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε και πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Μαΐου εκδήλωση για την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Κιλκίς: Η παράσταση "Η νύφη της Κούλουρης" στο Συνεδριακό Κέντρο


Δροσάτο: Τίμησαν με μεγάλη επιτυχία την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τίμησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου την Κυριακή 14 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου όπου οι διοργανωτές ξαφνιάστηκαν ευχάριστα με την συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους. 

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα έως Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α 13/2017), που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.

Συμβουλές για αποτροπή ληστειών σε οικίες

Τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλα κρούσματα στον Νομό μας κλοπών ληστειών και διαρρήξεων για τον λόγο αυτό οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φυσική αίσθηση ασφάλειας μέσα στο σπίτι τους. Η εισβολή και κατ’ επέκταση η ληστεία μέσα σε οικίες είναι πιθανώς ένα από τα πιο τραυματικά εγκλήματα διότι εμπλέκονται άμεσα όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και ο θύτης με το θύμα. 

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Υπογράφει η Διεύθυνση και οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια και το Σχολείο τους, αλλά και ολόκληρο το Νομό Κιλκίς στους Μαθητικούς Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας Γυμνασίων Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κατακτώντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε οκτώ Γυμνάσια (Πειραματικό Γυμνάσιο Α.Π.Θ., 5ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης, Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας και Γυμνάσιο Νιγρίτας). 

Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα συναυλιών φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2017"

Οι Αναιρέσεις επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις αρχές του Ιούνη πιστές στο ραντεβού τους για τις μελωδίες και τις συζητήσεις, για την πολιτική και την τέχνη της ανατροπής!

Ειδομένη... ένας χρόνος μετά

Του Πάνου Μόλλια
Ειδομένη 24 Μαΐου 2017. Ένας χρόνος από την εκκένωση του παράνομου καταυλισμού που άπαντες προσπαθούσαν να τον μετονομάσουν παράτυπο. Ένας καταυλισμός που δημιουργήθηκε παραβιάζοντας την Ελληνική νομοθεσία και ήταν υπεύθυνος για τα μετέπειτα έκτροπα που συνέβησαν, και είχε αντίκτυπο τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας.