Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Καταγγελία μητέρας για κρούσμα «Μπλε Φάλαινας» στο Πολύκαστρο

Σύμφωνα με την μητέρα 14χρονου από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, άγνωστος έστειλε μήνυμα στο facebook του γιου της και του ζήτησε να ρίξει χαστούκια στο πρόσωπο του. Ο 14χρονος, δεν ανταποκρίθηκε και αμέσως κάλεσε την 54χρονη μητέρα του για να δει την συνομιλία.

Το μήνυμα αποκρυπτογραφήθηκε και μεταφέρθηκε με επιτυχία


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς διοργάνωσε με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι βασισμένο στον αρχαίο τρόπο μετάδοσης των πληροφοριών. 

Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακής Κουζίνας στο Κιλκίς

Κιλκίς 2089 μ.Χ. 
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ο James Oliver όταν είδε τον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου ζήτησε επειγόντως ένα Ζωνιανίτικο από  το «Καλό» για να ηρεμήσει…… 
Α!!! δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Τι πράγματα είναι αυτά. 


Οι αναγνωρίσεις της γενοκτονίας στον Καναδά ως ράπισμα στους αρνητές και τους υπονομευτές

Μέρος της ομιλίας του Θεοφάνη Μαλκίδη στην εκδήλωση στη Μόσχα για την 19η Μαΐου
Από το 2016 ανακοινώθηκαν στον Καναδά δέκα αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, εκ των οποίων οχτώ μέσα στο 2017.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Εκδρομή στη Λάρισα πήγε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Λάρισα, το όνομά της είναι προελληνικό και σημαίνει ισχυρά οχυρωμένος λόφος.
Μια πόλη με μνημεία πανάρχαιου πολιτισμού στην οποία έζησε ο πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης. 

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η ΜΑΪΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή 490 γραμμαρίων ηρωίνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.

Τεστ αξιολόγησης αθλητριών του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Στα πλαίσια της ανάδειξης των στόχων του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για ανίχνευση νέων ταλέντων που θα πλαισιώσουν τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές (Π.Ο.Π) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), κ. Νικόλαο Ρέτζιο (Π.Ο.Π Μακεδονίας Κοριτσιών) και κ. Γιώργο Χειρούλη (Π.Ο.Π. Υπεύθυνο Ν. Κιλκίς) με την βοήθεια του κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη (Π.Ο.Π Μακεδονίας αγοριών), την Πέμπτη 18 Μαΐου στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πραγματοποίησαν την 2η συγκέντρωση των κοριτσιών των σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας που γεννήθηκαν τα έτη 2004-2005.

Δροσάτο Κιλκίς: Εκδήλωση μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (21-05-2017) λόγω διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου 10χλμ., 5χλμ., 2 χλμ. και Δυναμικού Βαδίσματος, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ», στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και στον Δήμο Παύλου Μελά, προς τον σκοπό της ομαλής διεξαγωγής του και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 10.30΄ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των αγώνων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

Πολύκαστρο: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Στης Παναγιάς μας τη γιορτή"

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργανώνουν το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 7.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, την ετήσια μουσικοχορευτική τους εκδήλωση, που φέτος έχει τίτλο "Στης Παναγιάς μας τη γιορτή".

Ευκαρπία Κιλκίς: Διαγωνισμός Πιροσκί και ποντιακό γλέντι


Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα «Έξυπνη Παιδεία» και ομιλητή τον Νίκο Λυγερό

Υπογράφουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων
2ου, 4ου, 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Κιλκίς
Οι Σύλλογοι γονέων των 2ου, 4ου, 6ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σας προσκαλούν στην ομιλία – συζήτηση με θέμα «Έξυπνη Παιδεία» τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς Το θέμα θα αναπτύξει ο γνωστός στρατηγικός σύμβουλος και ερευνητής Δρ Νίκος Λυγερός.

Ράντσο Κιλκίς: Τελικός αγώνας πρωταθλήματος ιππικής αντοχής


Παραδοσιακό γλέντι στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς


Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Εκδρομή προσκύνημα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης


Ευκαρπία Κιλκίς: Μνημόσυνο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου


Μουριές Κιλκίς: Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες τον Μάιο 2017

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σκοπεύει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Η αναζήτηση του εαυτού...αξία ζωής».
Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον εαυτό, τις αξίες, την επικοινωνία, την διαχείριση συναισθημάτων και συγκρούσεων.

Και φάγαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα στις "Τηγανιές και Σχάρες" στη Γρίβα



Οδηγίες ΕΦΕΤ για την αγορά και χρήση αντικειμένων που θα έρθουν σε επαφή με τρόφιμα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στοχεύοντας πάντα στην προστασία των καταναλωτών και την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωσή τους, έχει προχωρήσει στην έκδοση οδηγιών σχετικά με τα Υλικά και Αντικείμενα που πρόκειται να έλθουν σε επαφή με Τρόφιμα (Υ.Α.Ε.Τ.) που αφορούν τόσο στην αγορά όσο και στη χρήση τους.