Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ομιλία στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με θέμα «Σχέσεις γονέων-παιδιών στην πορεία της ζωής»

Ομιλία για τις «Σχέσεις γονέων – παιδιών σε όλες τις φάσεις της ζωής», διοργανώνει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στις 8μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος».

Για 2η χρονιά με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς «Παίζουμε όπως παλιά»

Έπειτα από την εξαιρετική επιτυχία που γνώρισε πέρσι, το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς διοργανώνει και φέτος για 2η χρονιά, την εκδήλωση «Παίζουμε όπως παλιά», την Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων: Με δύο χρυσά γύρισε ο "Καραγιάννης" Ευρωπού

Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Το Σάββατο 6 Μαΐου 17 έγινε στην Καλαμάτα το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-πανκορασίδων ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης. Ο σύλλογος ''Καραγιάννης'' Ευρωπού συμμετείχε με τέσσερις προκριμένους αθλητές κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και μια πέμπτη θέση. 

Δημιουργείται Βιβλιοθήκη για ενήλικες στο Χέρσο Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Τσιτσίμης*
"Φίλες και φίλοι, στην προσπάθειά μας να φτιάξουμε μια Βιβλιοθήκη για ενήλικες στο Χέρσο (Κιλκίς), σας καλούμε να συνδράμετε με βιβλία δικά σας που ίσως δεν τα χρειάζεστε πια στη βιβλιοθήκη σας (κυρίως μυθιστόρημα, διήγημα, ιστορία).

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής: Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών πάει ... Μέγαρο!

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος προκηρύσσει το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στη Θεσσαλονίκη στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κιλκίς: Του ξερίζωσαν το χασισόδεντρο μπονσάι που είχε

Συνελήφθη χθες (6-5-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί εντός μικρού δοχείου 1 δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο και εκριζώθηκε.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις και τα φιλικά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Αλέξανδρου Κιλκίς
Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια συνεχίζουν τα «μεγάλα» τμήματα, Αλέξανδρος & Ελπίδες, της ακαδημίας ποδοσφαίρου Κιλκίς. 

Τσογγίδης για τα μεταλλεία στα Κρούσια: "Θέλω να αγιάσω και δε μπορώ"

Υπογράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Θέλω να αγιάσω και δε μπορώ. Με έκπληξη και υπομονή παρακολουθώ τους 7 Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων από την περιοχή των Κρουσίων εκ των οποίων οι έξι από αυτούς ανήκουν στον Συνδυασμό Σισμανίδη, να επανέρχονται και να ξαναεπανέρχονται δύο φορές σε μία εβδομάδα με το ίδιο αντικείμενο για το ανύπαρκτο θέμα των μεταλλείων χαλκού με συνυπάρχοντα μέταλλα χρυσό και άργυρο σε μικρές περιεκτικότητες, αναφερόμενοι και στα δύο κείμενά τους στο πρόσωπό μου κατά την προσφιλή αριστερή μέθοδο της κατασκευής εχθρών του λαού θέλοντας να με προκαλέσουν και εκθέσουν. 

Ατέρμων: 3ο Volleyball 3o Camp βελτίωσης κοριτσιών


Θερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων Κιλκίς


Αλλεργική ρινίτιδα: Η πλέον συχνή αλλεργική νόσος


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Μάιος. Η άνοιξη στο ζενίθ. Ανθοφορούν διάφορα φυτά και μαζί με τη χαρά της άνοιξης έρχονται και τα προβλήματα που σχετίζονται με την αλλεργία. Η αλλεργία προκαλεί διάφορα νοσήματα (επιπεφυκίτιδα, ρινίτιδα, άσθμα, κνίδωση, έκζεμα, αναφυλαξία, κ.α.). Η πλέον συχνή αλλεργική νόσος είναι η αλλεργική ρινίτιδα, αφού το 10-20% του γενικού πληθυσμού παρουσιάζει τα συμπτώματά της.