Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο 2ο President Cup G2 World Taekwondo WTF

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Το 2ο President Cup G2 World Taekwondo WTF διεξήχθη στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο πάλης στα Άνω Λιόσια για πέντε ημέρες από 26 έως 31 Απριλίου 2017. 

Κλειστά σε όλη την Επικράτεια τα καταστήματα την Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δελτίο τύπου ΕΣΕΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, κατά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του, ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ζήτημα της ουσιαστικής απελευθέρωσης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Βέροια: Η θεατρική παράσταση «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» με την Ματθίλδη Μαγγίρα

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και την υποστήριξη της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου
Ερμηνεία: Ματθίλδη Μαγγίρα 
Σκηνοθεσία: Κωστής Παπαϊώαννου 
Τρίτη 09 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας

Σέρρες: Κατασχέθηκε κοκαΐνη που ξεπερνά το 1,5 κιλό (Φωτογραφίες)

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.

"Αφιερωμένο σ όλους τους συναδέλφους- συνοδοιπόρους του μεροκάματου"


Της Μέμας Τεμεκενίδου
Αφιερωμένο σ όλους τους συναδέλφους- συνοδοιπόρους του μεροκάματου, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που και φέτος την 1η του Μάη, προτίμησαν να εκδράμουν για να πιάσουν τον Μάη και τα Μαγιόξυλα, παρά να βγουν και να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στο νέο πλιάτσικο της ζωής και της αξιοπρέπειας μας, που προφανώς δεν τους θίγει. Ας μείνουνε να μυξοκλαίνε στους καναπέδες τους!

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «DID YOU KNOW» για 8 μήνες, στο Brasov της Ρουμανίας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Wild Carpathia” προκηρύσσει 2 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών, στο όμορφο Brasov της Ρουμανίας, από 1/7/17 – 28/2/18 .

Κιλκίς: Τσάκωσαν 34χρονο με μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (2-5-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Στην Επιτροπή του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών η... Σαουδική Αραβία

Πηγή: EPA/STR 
Μέλος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών είναι πλέον η Σαουδική Αραβία, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως, δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις πιο οπισθοδρομικές χώρες στον κόσμο, όπου η ανισότητα των δύο φύλων είναι χαώδης.

"Ταξίδεψε" τους Κιλκισιώτες η μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με επίκεντρο την Ανάσταση του Κυρίου

Μέσα στο κλίμα της αναστάσιμης περιόδου η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου μουσικοαφηγηματική εκδήλωση με τίτλο: “Ημέρα Αναστάσεως και εορτών Κυρία, παντού σκορπάς συ τη χαρά, παντού την ευθυμία” στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Ηλεκτρονικές Αγορές – Συνήθεις Απορίες

Η συνεχόμενη πρόοδος της τεχνολογίας και ιδιαιτέρως η χρήση του Internet, έχει καταστήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, πολύ δημοφιλείς. Δε θα πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι αυτή η απλοποίηση των συναλλαγών, εκτός από εξοικονόμηση χρόνου κ ενέργειας, ενέχει πλείστους όσους κινδύνους για τα συναλλασσόμενα μέρη και κυρίως για τον καταναλωτή, ο οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Κιλκίς: Από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ζητείται πωλητής (3/5/2017)

Το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Κιλκίς, ζητά Εταιρικό Πωλητή.
Δείτε ΕΔΩ.

Εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: Ανοιξιάτικες νύχτες γεμάτες μουσική

Με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζει την άνοιξη το Δημοτικό Ωδείο Νεάπολης-Συκεών, με το πλούσιο πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει για το επόμενο διάστημα να αποτελεί πρόκληση για μικρούς και μεγάλους.

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» με την Ματθίλδη Μαγγίρα

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «ΞΑΝΘΙΠΠΗ» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου.
➤Ερμηνεία: Ματθίλδη Μαγγίρα

Σκηνοθεσία: Κωστής Παπαϊώαννου 
Σάββατο 06 & Κυριακή 07 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 100η επέτειο της μάχης του Ραβινέ

Ο Δήμος Παιονίας και η Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης Τ.Κ. Ειδομένης σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της μάχης του Ραβινέ που θα γίνουν την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Thessaloniki Comic Convention: Επιστρέφει φέτος ακόμη μεγαλύτερο


Tο Thessaloniki Comic Convention, το απόλυτο φεστιβάλ για τους εντός και εκτός συνόρων φίλους των κόμικς, του animation και όλων όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης, επιστρέφει φέτος ακόμη μεγαλύτερο.

Κιλκίς: 4η έκθεση εικαστικών του «πόλις» με τίτλο «χώρος/space»

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 4ης έκθεσης εικαστικών του «πόλις» με τίτλο «χώρος/space». Με τον παραπάνω τίτλο ορίζεται η ευρύτερη έννοια του χώρου που μας περιβάλλει (δομημένος χώρος, φύση, ατμόσφαιρα).

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς: Στη Ροδόπη με 7 αθλητές και βάθρο στην Λευκάδα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
7 αθλητές του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς συμμετείχαν στον αγώνα Rodopi Challenge το Σάββατο 29 Απριλίου. Σκληρός ορεινός αγώνας 80 χιλιομέτρων στα πανέμορφα μονοπάτια της Ροδόπης προσέλκυσε 240 αθλητές απ όλη τη χώρα. 

Εκλογή Σούλη Καζαντζίδη στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης συμμετείχε το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στις εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα υπέβαλε και την υποψηφιότητα του για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου (όπου και τελικώς εξελέγη μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας που ακολούθησε).