Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

8 αθλητές-ριες της "Τόλμης" Κιλκίς στα προκριματικά πρωταθλήματα για την επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος κάθε χρόνο διοργανώνει 3 προκριματικά πρωταθλήματα για να επανδρώσουν την επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ και την εισαγωγή των αθλητών-ριών στο κλιμάκιο. Στόχος του κλιμακίου είναι η βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων των αθλητών-ριών μέσα από επαναλαμβανόμενες προπονήσεις και σπαρινγκ. 

Φιλικό των κοριτσιών του Κιλκισιακού με τη Πανσερραϊκή

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό θα δώσει η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς το Σάββατο στις 11 το πρωί θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου την Πανσερραϊκή.
Η ομάδα των Σερρών αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Β΄ Εθνικής και μέχρι τώρα βρίσκεται στη τέταρτη θέση της κατάταξης.
Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη προπονήθηκαν και σήμερα, και σιγά-σιγά η ομάδα βάζει τις βάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάει για τον τελικό των πλέι οφ ο Κιλκισιακός Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Κιλκισιακού Β΄ για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Δροσάτου.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Αιώνες ζωής μετρούν οι αγώνες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο. Το 8ωρο, οι Συλλογικές Συμβάσεις, η κοινωνική ασφάλιση, η άδεια μητρότητας, η κανονική άδεια, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες, όλα τα δικαιώματα και συνολικά το εργατικό δίκαιο, δεν χαρίστηκαν. Κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες, με θυσίες και αίμα, μέσα από μια μακριά διαδρομή του Εργατικού Κινήματος.

"Γυναίκα, βγες μπροστά στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, πολέμους και προσφυγιά"

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (Μέλος ΟΓΕ)
Εργαζόμενες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, άνεργες, φοιτήτριες και σπουδάστριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι, μετανάστριες και πρόσφυγες, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) σας καλεί να δώσουμε όλες το αγωνιστικό μας «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς. 

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα για Εκμάθηση Κολύμβησης

Ανακοίνωση Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Ξεκίνησε το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας Εκμάθησης Κολύμβησης για τους μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Ήδη έχουν επισκεφθεί το Αθλητικό Κέντρο "Αλέξανδρος",  Δημοτικά σχολεία της πόλης αλλά και οικισμών του Δήμου Κιλκίς. 

Κιλκίς: Από οδό Βενιζέλου στην οδό 21 Ιουνίου, μέσω λίμνης Δοϊράνης, με τεράστια γέφυρα

➤Μια τεράστια γέφυρα είναι η λύση στο πρόβλημα της πρόσφατης μονοδρόμησης οδών του Κιλκίς
Θα φτιαχτεί τεράστια γέφυρα που θα ενώνει την οδό Βενιζέλου με την 21η Ιουνίου, μέσω της λίμνης Δοϊράνης
Του απεσταλμένου της Νέας Γνώμης, Στοπ Τσακλαμαντάν 
Επιτέλους λύση στο Κιλκίς. Έστω και την τελευταία στιγμή, βρέθηκε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε από τις πρόσφατες μονοδρομήσεις των οδών της πόλης του Κιλκίς. 

Ο ΠΑΟΚ ανιχνεύει ταλέντα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δηλώσεις συμμετοχής για το Camp Αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. 

Με δόξα και τιμή τα μικρά του "Αετού" Κιλκίς στο 1ο Τουρνουά Ατέρμων

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Μεγάλη επιτυχία για τα μικρά μας (γενν. 2005-2006) αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΤΕΡΜΩΝ που έγινε το Σάββατο 22/4 για τα αγόρια και την Κυριακή 23/4 για τα κορίτσια, με την συμμετοχή αντίστοιχων τμημάτων από ομάδες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Τροχαία ατυχήματα και τροχονομικοί έλεγχοι κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα (7 - 23 Απριλίου 2017), καταγράφηκαν σε όλη την επικράτεια λιγότερα τροχαία ατυχήματα και τραυματισθέντες, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Ειδικότερα τα τροχαία ατυχήματα και οι παθόντες είναι:

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιρωντού από την Θεατρική ομάδα «Εξαιρέσεις» σε μετάφραση – διασκευή – σκηνοθεσία: Νικόλας Λαμπάκης την Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), Θεσσαλονίκη.

Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για Πρωτομαγιά

Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
"Αγρότες – αγρότισσες
Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά οργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στο ξεκλήρισμα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «HIV και Διεθνή Ταξίδια»

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «HIV και Διεθνή Ταξίδια» θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, μετά από πρόσκληση του «Κέντρου Ζωής» για την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Κάλεσμα για συγκέντρωση- πορεία την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη

«Πρωτοβουλία ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα»
Ακολουθώντας την πολιτική του προκατόχου της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και οι ιμπεριαλιστές- δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ προετοιμάζουν ένα νέο γύρο σφοδρών αντεργατικών- αντιλαϊκών μέτρων και μνημονίων. 
Στο στόχαστρο βρίσκονται μισθοί, συντάξεις, καθώς και τα δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση και στη συλλογική διεκδίκηση. Ταυτόχρονα, προωθείται νέα φοροληστεία και ακόμη πιο βάρβαρες εργασιακές σχέσεις.

"Να αποδίδονται οι εισφορές στον ΟΑΕΔ και να κατασκευάζονται εργατικές κατοικίες"

Ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, απαντώντας στο που πηγαίνουν τα χρήματα από τις εισφορές των εργαζομένων υπέρ των οργανισμών που έχουν καταργηθεί.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ονειρόκοσμος" της Φιλιώς Γαβριηλίδου

Ο Κόσµος των Ονείρων κινδυνεύει. Το Τέλος της Αρχής έφτασε και δε µπορεί κανείς να το σταµατήσει. Ή µήπως όχι;

Λαμπαδηφόροι με τ᾽ Άγιο Φως (απέναντι στην κακομοιριά του αρνητισμού)

†ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος έγινε πάλι λόγος, λόγος των ελαχιστ-ολιγίστων, για το Άγιο Φως που συναγείρει την πανορθοδοξία και μας θυμίζει την πατροπαράδοτη εμπειρία του ακτίστου φωτός του Τριαδικού μας Θεού. Και όμως, τα πρόσφατα χρόνια γίνεται και παρα-γίνεται τόσος ελευθεριάζων λόγος περί το αμελητέο “ελαχιστότατο πολιτικό ξόδεμα” για τούτη την άγια φωτεινή σημαία της παράδοσης του λαού μας.

Κιλκίς: Μπήκαν σε πρώην εργοστάσιο για να κλέψουν μεταλλικούς σωλήνες

Συνελήφθησαν χθες (24-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, διότι κατελήφθησαν τη στιγμή που αφαιρούσαν από χώρο πρώην εργοστασίου, μεταλλικούς σωλήνες.

Κιλκίς: Δυο δικές μας 39 και 24 ετών απασχόλησαν 80χρονο και του τσίμπισαν 14.000 ευρώ

Η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από ηλικιωμένο.

Δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ή Χάβρα των Ιουδαίων Κιλκίς

Παρεμβαίνει
ο Γιώργος Τσιμπούκας
Αναγνώστης της Γνώμης
Είχα την τιμή χθες ( 24-4-2017) να παρακολουθήσω τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, από προσωπικό ενδιαφέρον. Άρχισαν λοιπόν να συζητούν διάφορα θέματα και ενώ έλεγες τώρα θα ακούσω πολλά και ενδιαφέροντα ως πολίτης, ξαφνικά υπήρξε ένταση, φωνές και βρισκόσουν σε μια συνεχή οχλαγωγία. 

Κιλκίς: Μουσικό οδοιπορικό από την Κυριακή της Τυρινής έως το Πάσχα

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 
«Ημέρα Αναστάσεως και εορτών κυρία,
παντού σκορπάς συ τη χαρά, παντού την ευθυμία!»
(Γεώργιος Βερίτης )
Η Ενοριακή Χορωδία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει μουσική και αφηγηματική διαδρομή μέσα στη Ρωμαίικη Παράδοση, από την αρχή της Σαρακοστής μέχρι και την Αναστάσιμη περίοδο. 

"Ευχαριστούμε την γυναικολόγο Χαρίκλεια Αρκούδα για την άψογη ενημέρωση"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Με μια πολύ προσιτή ομιλία η γυναικολόγος κυρία Αρκούδα Χαρίκλεια ενημέρωσε τις παρευρισκόμενες κυρίες (γυναίκες όλων των ηλικιών) που βρέθηκαν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου για θέματα υγείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου με τον πρόεδρο του κύριο Κολιώνη Χρήστο. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (25/4/2017)


Από την Step Sport Fashion Κιλκίς, ζητείται υπάλληλος μηχανογράφησης για 8ωρη εργασία (Κόμβος Λεβεντοχωρίου).
Δείτε ΕΔΩ

Συγχαρητήρια Σούλη για την άνοδο του Κιλκισιακού στην Γ' Εθνική

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Μετά από τριετή απουσία - λόγω της συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα
της ΕΠΣ Κιλκίς - η ομάδα του Κιλκισιακού κατάφερε να κερδίσει με την
αγωνιστική της συμπεριφορά την αναμφισβήτητη άνοδο της στην Γ' Εθνική
κατηγορία.

Πετυχημένες οι πασχαλινές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Πασχαλινές δράσεις με ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές και χειροτεχνίες, όπως πανέμορφα καλαθάκια, λαμπάδες, ανοιξιάτικη βεντάλια με λουλούδια, στεφάνι με μαργαρίτες, πραγματοποιήθηκαν στην βιβλιοθήκη από 10 έως 21 Απριλίου. Έγιναν 6 δράσεις με την συμμετοχή 76 παιδιών και την βοήθεια 13 εθελοντών.

Οι Δρομείς Υγείας του Κιλκίς, τρέχουν παντού

Ανακοίνωση τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Και αυτό το Σαββατοκύριακο μέλη του Συλλόγου Δρομέων υγείας Κιλκίς συμμετείχαν σε αγώνες που διεξήχθησαν δείχνοντας ότι ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς έχει πλέον σταθερή παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις.