Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η απώλεια του Στάθη Ψάλτη, μας γεμίζει θλίψη. Υπήρξε σπουδαίος ηθοποιός και σπουδαίος άνθρωπος. Χάρισε γέλιο στους Έλληνες και στήριζε τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.
Ο καλλιτεχνικός κόσμος από σήμερα είναι φτωχότερος.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του»
.

Αυτά είναι τα 12 μέλη σπείρας που διέπρατε κλοπές σε Αττική και περιφέρεια (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας και εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αυτοί είναι οι 4 ληστές που «χτυπούσαν» στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές από πολυτελείς οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύνολο «η πόλις»: Κάλεσμα για συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις για προσφυγες

Κάλεσμα Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές δραστηριότητες κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο για τους πρόσφυγες του κέντρου φιλοξενίας Νέας Καβάλας Πολυκάστρου και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και να δηλώσουν συμμετοχή.

Υπεγράφη η απόφαση για την εφαρμογή της φιλοπεριβαλλοντικής αντιμετώπισης σημαντικών εντομολογικών προσβολών σε δενδροκαλλιέργειες

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου η υπουργική απόφαση για την εφαρμογή της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδoπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020.

Ερώτηση ΚΚΕ, για τους απλήρωτους εργαζόμενους και παραγωγούς της «Καπνική Μιχαηλίδης ΑΕ» στο Κιλκίς

Δείτε τα πρακτικά της Βουλής κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης  
ΕΔΩ

Επίκαιρη Ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής σχετικά με τους απλήρωτους καπνοπαραγωγούς και εργαζόμενους της επιχείρησης «Καπνική Μιχαηλίδης ΑΕ» στο Κιλκίς.
"Η εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καπνών «ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕ» στο Πολύκαστρο, έχει αφήσει απλήρωτους εδώ και 5 μήνες τους πάνω από 500 εργαζόμενους μόνιμους και εποχικούς που απασχολεί, επικαλούμενη έλλειψη χρηματοδότησης και μη διάθεσης των προϊόντων της, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τις 10 Μάρτη.

Επιμορφωτική Κιλκίς: eLearning από τη Φύση

Στο Λίμερικ της Ιρλανδίας πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση συντονισμού του προγράμματος eLearning από τη Φύση, στο οποίο συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς ως εταίρος, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Δελτίο τύπου ΚΚΕ"Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε ένας ταλαντούχος και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός.
Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Στάθη Ψάλτη."
 

Πετυχημένη η 76η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων»

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η 76η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017.

Όλοι στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχομεσαία αγροτιά, νέοι και νέες. Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, οργανώνοντας εδώ και τώρα την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την «Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού»

Με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού», που γιορτάζεται από τις 24 έως τις 30 Απριλίου 2017, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Επίσκεψη της ΣΤ τάξης του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς στον σύλλογο "βηματίΖΩ"

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Την Πέμπτη 8 Απριλίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ τάξης του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς πραγματοποίησαν μια εθελοντική δράση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς "βηματίΖΩ", μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 11/2017) ανακοινώνονται τα εξής:

Vacu-Fit: Η νέα επαναστατική μέθοδος αδυνατίσματος

Επιμέλεια κειμένου: Kinesis Gym Kilkis
Το Vacu Fit είναι ένα μηχάνημα αερόβιας άσκησης που πετυχαίνει πολύ γρήγορο αδυνάτισμα, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο καλύτερος μη χειρουργικός τρόπος καταπολεμήσεις του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Έτοιμη η Εθνική Αποστολή Πάλης Παίδων και Κορασίδων (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, η προετοιμασία της Εθνικής Αποστολής Πάλης Παίδων και Κορασίδων στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων.

Video και φωτογραφίες των εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης - εγκατάστασης "Arte bruta" του Φώτη Μισόπουλου


Η εικαστική έκθεση-εγκατάσταση του Φώτη Μισόπουλου στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.
Διάρκεια έκθεσης: 20 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2017.