Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής από την Χορωδία των "Παιόνων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Με ιδιαίτερη κατάνυξη η μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' έψαλε τα εγκώμια την Μεγάλη Παρασκευή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημητρίου, τοπικών και Στρατιωτικών αρχών του Δήμου Παιονίας και πλήθους κόσμου.

Λαμπροτρίτη, 18 Απριλίου 2017, στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Ευχές Πάσχα, από την "Χρυσή Αυγή" νομού Κιλκίς


Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων τις μέρες του Πάσχα

Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς
Την περίοδο του Πάσχα, οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τα αστικά κέντρα και κατευθυνόμαστε προς κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Αυτές όμως τις γιορτινές μέρες, παρατηρείται πολύ μεγάλη αύξηση στον αριθμό των τροχαίων συμβάντων και τραυματισμών.

Πετυχημένες οι δράσεις για την 76η επέτειο μνήμης από τη Μάχη των Οχυρών (Video, φωτογραφίες)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δράσεις που σχεδίασε και υλοποίησε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη για την 76η επέτειο μνήμης από τη Μάχη των Οχυρών. Η ιστορική μνήμη και η ανάδειξη της Μάχης των Οχυρών ως παγκοσμίου εμβέλειας γεγονότος είναι η διαρκής επιδίωξη του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη και επιτυγχάνεται με τη συμμετοχή πολυάριθμων εθελοντών και με την καθοριστική συμβολή άλλων φορέων. 

Κατερίνη: Συνελήφθη 33χρονος για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (14-4-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 33χρονος ημεδαπός, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ηρωίνης.

Αξιούπολη: Συνέλαβαν 24χρονο Αλβανό για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (14-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική χρηματική ποινή 4.500 Ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ευχές Πάσχα, από το Kinesis-Gym Kilkis

Η διεύθυνση και το προσωπικό του γυμναστήριο Kinesis-Gym εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας με υγεία, ευτυχία και δύναμη!