Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Κεντρικής Μακεδονίας για τους μήνες Απρίλιο και Μάϊο 2017


Λαϊκοποντιακή βραδιά στην Ευκαρπία Κιλκίς


"Όχι στον εμπαιγμό των υποψήφιων μαθητών"

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (ΠΕΚ)
Δεν έχουν μόνο το άγχος τους και την αγωνία τους οι φετινοί υποψήφιοι φοιτητές και σπουδαστές. Έχουν και έναν Υπουργό Παιδείας θιασώτη της δημαγωγίας και της ακόρεστης δίψας για δημοσιότητα, της προχειρότητας και της ανευθυνότητας.

Οι Long Live στο Take Five art cafe Kilkis

Σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Β/μιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς - Γραφείο Φυσικής Αγωγής 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ν. Κιλκίς Α’Φάσης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ν.Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ)

Νέες μονοδρομήσεις στην πόλη του Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα οδών της πόλης του Κιλκίς με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των διερχομένων οχημάτων και των πολιτών. Ειδικότερα μονοδρομούνται έξι οδοί (Πόντου, Δοϊράνης, Θράκης, Λεοναρδοπούλου, Ε. Τριανταφυλλίδου, Χαρίτωνος) ενώ προτεραιότητα δίδεται στην κυκλοφοριακή κίνηση άλλων εννέα δρόμων.

Με επιτυχίες επιστρέφει το Kinesis Fight Club από την Καβάλα

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Το Kinesis επιστρέφει από το 3ο ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα Kyokushin Karate στην Καβάλα με σημαντικές επιτυχίες. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοάμυνας ISDO.

Στον Κιλκισιώτη Γάννη Τσιτσίμη το βραβείο «Κ. Π. Δεμερτζή - για τον Έλληνα Δάσκαλο»

Στον Γιάννη Τσιτσίμη, δάσκαλο και διευθυντή του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου Κιλκίς, απονεμήθηκε για το 2017 το βραβείο «Κ. Π. Δεμερτζή - για τον Έλληνα Δάσκαλο». 

Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας Kinesis Gym Kilkis

Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας Kinesis Gym
Μεγάλη Δευτέρα 10:00 - 22:00
Μεγάλη Τρίτη 10:00 - 22:00
Μεγάλη Τετάρτη 10:00 - 22:00

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, «την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο», γιόρτασε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, σε συνεργασία με τρία Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας και έξι τμήματα Α΄ και Β΄ Δημοτικού. 

ΠΑΜΕ: Κλιμακώνουμε τον αγώνα μαζικά, αποφασιστικά, μαχητικά!

OΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ
Στο Κιλκίς, 6.30 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης
Στη Θεσσαλονίκη, 7:00 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου

Ολοκληρώθηκαν οι 2ήμεροι αγώνες Kilkis 4x4 Enduro & Navigation

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2ήμεροι αγώνες Kilkis 4x4 Enduro & Navigation το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου που διοργάνωσε ο ΧΩΜΑ Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και του Δήμου Κιλκίς.

Χωρύγι Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Οι ρίζες μας" του Νίκου και της Αρχοντούλας Κωνσταντινίδη

Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός στην Μητρόπολη Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε στον κατάμεστο από ευλαβείς πιστούς Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς το εσπέρας της Ε' Κυριακής των Νηστείων, Κυριακή 2 Απριλίου ε.ε., ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας στη Νέα Δημοκρατία για τις Πανελλήνιες

Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας
Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις Πανελλαδικές ως την αιχμή της αντιπολιτευτικής της τακτικής. Ας συγκρατηθεί και ας βρει άλλους τρόπους να εκφράσει τις αντιπολιτευτικές της διαθέσεις. 

Πέλλα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη ανασκαφή

Εντοπίσθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μεγάλος αριθμός αρχαίων νομισμάτων και κοσμημάτων στα σπίτια δύο ημεδαπών ηλικίας 49 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ανοιξιάτικη εκδήλωσή του Συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Κιλκίς (Video)

«Let’s Do It Greece»: Καθαρίζουμε τον Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς (Video)

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.: Οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αξιολόγηση

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας
Το ζήτημα της αξιολόγησης δεν είναι ούτε καινούργιο, ούτε ξεκομμένο από τα υπόλοιπες πλευρές που σχετίζονται με τη δουλειά μας, τους όρους εργασίας μας, τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, την οργάνωσή τους, τις αρμοδιότητες και τις στοχεύσεις τους. 

Η Θρακική Εστία Κιλκίς τιμά την γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

Ανακοίνωση Θρακική Εστία Κιλκίς
Η ημερομηνία 6 Απριλίου, θυμίζει στους Θράκες –και θα έπρεπε να θυμίζει και σε όλον τον ελληνισμό– τη γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης. Ήταν η Δευτέρα μετά το Πάσχα, ένα μαύρο Πάσχα για τους Έλληνες που καθιερώθηκε να τιμάται τον Ιούνιο του 2006 με απόφαση 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών, το οποίο έγινε στο Διδυμότειχο. 

Απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δελτίο Τύπου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ φιλοξενήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου πραγματοποίησαν φιλικές αναμετρήσεις με τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Ο Κιλκισιώτης Μηχανικός, Γιώργος Αναστασιάδης ρωτάει. - Η ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ απαντάει;

Με τρεις ερωτήσεις του προς την ΔΕ (Διοικούσα Επιτροπή) του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) το μέλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών Νομού Κιλκίς και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργος Αναστασιάδης ανέδειξε τα θέματα της εξάπλωσης του δικτύου μέσης πίεσης του φυσικού αερίου στο Κιλκίς, της καθυστέρησης στην προκήρυξη του νέου προγράμματος εξοικονομώ κατ' οίκον καθώς και της εκπαίδευσης των Μηχανικών στα πλαίσια της διά βίου μάθησης μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας επαγγελματιών.