Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πρώτη των πρώτων η Κιλκισιώτισσα Κυριακή Κοτίδου στην εκδήλωση της Eurobank

Στο νομό ΚΙΛΚΙΣ από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, η Κοτίδου Κυριακή, πρώτη μεταξύ 8 αριστούχων από τα 14 σχολεία του νομού ΚΙΛΚΙΣ, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.006 στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017) στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Ομιλία Φώφης στη Θεσσαλονίκη


Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει τη Δευτέρα, 3 Απριλίου στις 19:30, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Θεσσαλονίκη. 

"Δημήτρη Κυριακίδη, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας"
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, δικηγόρο κ. Κυριακίδη Δημήτριο, που στάθηκε δίπλα στις ανάγκες οικονομικές του συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας με τη πληρωμή ενός ενοικίου, δίνοντας έτσι μια ανάσα στις δυσκολίες που περνάμε.

Ξεχώρισαν οι αθλητές/ριες του Αίαντα Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Σπουδαίες επιδόσεις πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αίαντα στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλων που διοργάνωσε ο Αίας στην πόλη μας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας όπου αγωνίστηκαν δέκα παιδιά από το τμήμα υποδομής του συλλόγου. 

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 29χρονο Βούλγαρο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (29-3-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρία άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Έρευνα ΣΟΚ: Θέλουν να προωθήσουν Γερμανικές μπύρες στο Κιλκίς

Γερμανικός Δούρειος Ίππος στο Κιλκίς
Ρεπορτάζ: Πάνος Μαύρος
Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί να πετύχουν με πόλεμο, μάχες, κατοχή και αίμα πριν 77 χρόνια, το καταφέρνουν σήμερα πανεύκολα και χωρίς να "τρυπήσει ρουθούνι"... 

Γεωργαντάς: Η μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ στη Δημόσια Διοίκηση χάθηκε στις "στέπες της Μογγολίας"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Πέρασαν 14 μήνες από την ψήφιση του Νόμου 4349/2016, ο οποίος προέβλεπε τη διαδικασία για την επιλογή προϊσταμένων και η Κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα.

Κιλκίς: Βραδιά μανιταριών στο Τραταμέντο

Ελληνικοί μικροί θησαυροί, μεγάλες & μοναδικές γεύσεις!
Η ποικιλία γεύσεων “ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ” της Φρόσως, η εταιρεία μανιταριών “ΔΙΡΦΥΣ”, το “ΓΑΙΟΤΕΧΝΟΝ” αντιπροσωπείες εκλεκτών Ελληνικών τροφίμων και ο Chef & καθηγητής μαγειρικής Κώστας Τοπούζης, παρουσιάζουν ιδιαίτερα πιάτα με βάση τα Μανιτάρια.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από τις 8:00 το βράδυ.
“ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ” 25ης Μαρτίου 22, Κιλκίς
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2341 024651 & 6980 107 903

Η θεατρική παράσταση «Σωτηρία με λένε» της Σοφίας Αδαμίδου στις Σέρρες

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Σωτηρία με λένε» της Σοφίας Αδαμίδου  σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου, ερμηνεία Έφης Σταμούλη, παραγωγή ΚΘΒΕ την Τρίτη 04 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών

Θεσσαλονίκη: Θεατρική παράσταση «Πάμε Πρεμιέρα ή Τι απέγινε ο Σερ Πέρσιβαλ;»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Πάμε Πρεμιέρα ή Τι απέγινε ο Σερ Πέρσιβαλ;» του Rick Abbott σε σκηνοθεσία Κορνήλιου Ρουσάκη με την Ομάδα Τέχνης «Θεατράλε» το Σάββατο 01 & Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δωρεάν η μεταφορά των θεατών για την φιλανθρωπική παράσταση "Η αγάπη κάνει θαύματα"

Δελτίο τύπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης (Δείτε ΕΔΩ) σχετικά με τον μαθητή από το 2ο γυμνάσιο Εύοσμου και λόγω της καθολικής αποδοχής των γονέων για βοήθεια στην οικογένεια του παιδιού η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ θέλοντας να συνεισφέρει και αυτή στην προσπάθεια όλων διαθέτει δωρεάν τα τρία λεωφορεία του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ με αναχώρηση από το κέντρο μας το Σάββατο 01/04/2017 και ώρα 18:00 θελοντας να βοηθήσει όσους γονείς και παιδιά θέλουν να παρακολουθήσουν-βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς στο Πόρτο Πορτογαλίας

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια του Εργαστηρίου
Στα πλαίσια της συμμετοχής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + με τίτλο "Together Better - Join Us", από τις 19 έως τις 25 Μαρτίου του 2017 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των εκπαιδευτικών Τεχλικίδου Ελένης και Μωραϊτη Χριστίνας στο Πόρτο της Πορτογαλίας. 

"Οι χαζοί και τα κορόιδα και αυτοί που κάνουν ότι γουστάρουν"

Εξακολουθούν και παρκάρουν άσχετοι στις θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία μπροστά στον ΟΤΕ Κιλκίς.
Η φωτογραφία είναι του αναγνώστη της Γνώμης Γιάννη Κολιούσκα.
Η εφημερίδα παραπέμπει τους αναγνώστες στο άρθρο  "Οι χαζοί και τα κορόιδα και αυτοί που κάνουν ότι γουστάρουν" που δημοσιεύτηκε στην Γνώμη την Κυριακή, 18 Μαΐου 2014. 
Δείτε ΕΔΩ

Επισκέφτηκαν την έκθεση φωτογραφίας "Το μετέωρο βήμα του πελαργού" του Κώστα Τερζενίδη

Την έκθεση φωτογραφίας "Το μετέωρο βήμα του πελαργού" του Κώστα Τερζενίδη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίςεπισκέφτηκαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 μέλη του "Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς". Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017. 
Δείτε ΕΔΩ.

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για τον Κώδικα Δεοντολογίας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Η ΕΣΕΕ στο πλαίσιο της ημερίδας «Οι προκλήσεις για το εμπόριο και τους εμπόρους το 2017/2018», η οποία ενσωματώνει εισήγηση του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γιώργου Παπαπροδρόμου στην ενότητα «Η ψηφιακή εποχή συναντά το εμπόριο»

Ατέρμων: Πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ για το Σάββατο 1/4/2017


Θέση εργασίας στο Κιλκίς (30/3/2017)

Η εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Carlsberg, ενδιαφέρεται να στελεχώσει την παρακάτω θέση:
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Έδρα: Νομός Πέλλης & Νομός Κιλκίς

Δείτε ΕΔΩ