Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία εξασφάλισε το κατάστημα του ΟΤΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ομίλου ΟΤΕ Κιλκίς
Στα πλαίσια της συνεχώς αυξανόμενης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει το εμπορικό κατάστημα του ομίλου ΟΤΕ στο Κιλκίς, εξασφάλισε θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία μπροστά από την είσοδο του καταστήματος επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (26/3/2017)

Ζητούνται άτομα για σέρβις και παραγωγή στο Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221

Αθήνα: «Λογοτεχνική Βραδιά με τη μεσαιωνική φιλολογία της Γεωργίας»


Γιατί να επιλέξεις το CrossFit την επόμενη φορά;

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το CrossFit δεν είναι απλά ένα είδος προπόνησης αλλά ένα νέο άθλημα – και μάλιστα ένα άθλημα που δεν επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης δεξιότητας, όπως για παράδειγμα η δύναμη, η ταχύτητα ή η αντοχή. 

Φανέλα με όλες τις υπογραφές των κορασίδων της Εθνικής Βόλεϊ για τον μικρό Δημήτρη

Τα τμήματα καλλιτεχνικών και ζωγραφικής του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00, λίγο πριν από την έναρξη της θεατρικής παράστασης που οργανώνεται από τον σύλλογο γονέων του 2ου γυμνασίου Εύοσμου (Δείτε ΕΔΩ) θα παραδώσουν στους υπεύθυνους της διοργάνωσης την φανέλα που υπέγραψε όλη η εθνική ομάδα βόλεϋ κορασίδων για να δοθεί στον Δημήτρη και την οικογένεια τους.

25η Μαρτίου: Ιερείς έκαναν παρέλαση στην Σύρο


Συγκινητικές στιγμές τόσο για τον Ελληνισμό όσο και την εκκλησία εκτυλίχθηκαν  ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου με δύο Ιερείς να δίνουν το σωστό παράδειγμα, παρελαύνοντας, γεμίζοντας Εθνική Υπερηφάνεια όλους του Έλληνες και κυρίως τους Συριανούς.

Web Hosting – Τι είναι και γιατί είναι χρήσιμο

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Το διαδίκτυο δεν είναι τίποτα άλλο από πολλά εκατομμύρια υπολογιστές συνδεδεμένους μεταξύ τους. Οι υπολογιστές μέσα στους οποίους είναι αποθηκευμένες οι ιστοσελίδες ονομάζονται Servers (Διακομιστές στα ελληνικά) γιατί χρησιμοποιούνται μονάχα για τη διακίνηση πληροφοριών. 

Όταν πονάει ο λαιμός...

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο ρόλος των αμυγδαλών μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα ραντάρ που αναγνωρίζει, προειδοποιεί και οργανώνει την αντίσταση του οργανισμού. Οι αμυγδαλές σχηματίζονται από συγκέντρωση σε ορισμένες θέσεις του φάρυγγα ειδικού ιστού, υπεύθυνου για την άμυνα του οργανισμού.