Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ομιλία Μιχαλολιάκου στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στο κέντρο "Κτήμα των Ευχών" στο Κιλκίς στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική ομιλία από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκο.

Μιχάλης Κρασσάς του Δημητρίου λέγεται ο παιδεραστής από το Ηράκλειο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Το πείραμα του Ερατοσθένη επί δύο, στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου
5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Ένα από τα πιο σημαντικά πειράματα που πραγματοποιήθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν η μέτρηση της περιφέρειας της Γης από τον Ερατοσθένη τον 3 π.Χ. αιώνα. 

"Θερμά συγχαρητήρια Στράτο Ξηρουδάκη"

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Ξηρουδάκη Στράτο για την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) η οποία εκπροσωπεί περίπου 300.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους.

Διήμερη εκδρομή των συνταξιούχων υπαλλήλων δημοσίου ν. Κιλκίς στο Καρπενήσι

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Κιλκίς. 
Το κέντρο της Ρούμελης, την καταπράσινη Ευρυτανία, το πανέμορφο Καρπενήσι, επισκεφτήκαμε στις 11 και 12 Μάρτιου οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Νομού Κιλκίς.

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγο, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχε, μαζί με τους υπεύθυνους της φιλοπτώχου ενορίας του, στην εκστρατεία συλλογής καπακιών που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος για την Αλεξάνδρα, προκειμένου να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο.

Με 21 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα KIDS CUP SERRES

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19/3/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα KIDS CUP SERRES στο κλειστό Νέας Ζίχνης Σερρών για τις ηλικίες από 2004 έως 2011 γεννηθέντων.

Τι λέει η ΕΛΜΕ Κιλκίς για την ομαδοποίηση ειδικοτήτων

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Με δεδομένο ότι έχει ανοίξει ένας ευρύς διάλογος εντός της Βουλής σχετικά με τη δομή και το ρόλο του Γενικού Λυκείου καθώς και το σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι αντιληπτό ότι θα έχουμε μια ριζική αναμόρφωση του αναλυτικού και του ωρολόγιου προγράμματος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
Η 21η Μαρτίου, η Μέρα κατά του Ρατσισμού, βρίσκει την Ευρώπη και τον κόσμο, μπροστά σε νέες προκλήσεις, σε κινδύνους επανεμφάνισης και νομιμοποίησης, ρατσιστικών - ναζιστικών αντιλήψεων που τροφοδοτούνται από τις πολιτικές λιτότητας, ανισότητας και αποκλεισμών, ενισχύοντας την ακροδεξιά και τον σκοταδισμό.

Γεωργαντάς: «Τα ψέματα της κυρίας Γεροβασίλη»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τις δηλώσεις της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρίας Όλγας Γεροβασίλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Καμία ανοχή στο ρατσισμό και την ξενοφοβία"

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
«Στις 21 Μάρτη του 1960 η αστυνομία της ρατσιστικής Νοτίου Αφρικής πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά μιας διαδήλωσης φοιτητών στην πόλη Σάρπβιλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 70 άνθρωποι. 

Τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς έφεραν την άνοιξη στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς (Video, φωτογραφίες)


Τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς έφεραν την άνοιξη στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς και στη γειτονιά του Αγίου Δημητρίου με τα ''Χελιδονίσματα'' τους.

Εθνική Βόλεϊ Κορασίδων vs Ελπίδα Αμπελόκηπων στον Ατέρμωνα

Στις 22 Μαρτίου 2017 με ώρα έναρξης 18:30 στο κλειστό στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμωνα θα γίνει φιλικός αγώνας της Εθνικής Βόλεϊ Κορασίδων με την Ελπίδα Αμπελόκηπων στο πλαίσιο προετοιμασίας πριν από την αναχώρηση στην Ολλανδία.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατική συνάντηση με στόχο την Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτών

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις, με τίτλο «Καινοτόμος εκπαιδευτικός - Μαθητής με κίνητρο: επίλυση προβλημάτων μέσω της συνεργασίας», συμμετείχε στην 3η διακρατική εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης για Εκπαιδευτές».

Επίσκεψη του κιλκισιώτη, ευεργέτη, γιατρού Γ. Γεωργιάδη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε πριν λίγες μέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Ήταν αυτή του Γ. Γεωργιάδη γιατρού με καταγωγή από το Καμπάνη, που ζει στη Ρόδο. Ο κ. Γεωργιάδης με τη σύζυγό του κα. Αναστασία Σταυριανού, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου ‘Αγία Μαρίνα’, είναι οι άνθρωποι που φρόντισαν για την υλικοτεχνική ενίσχυση του Γηροκομείου, κυρίως, αλλά και του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Βεργίδης: "Όλα βαίνουν καλώς με τον δρόμο Κιλκίς - Μαυρονέρι"


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
"Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας είχαμε ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην κατασκευή του οδικού τμήματος, κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς. Οι εργασίες δηλαδή επρόκειτο να μεταφερθούν στον κύριο άξονα, οπότε ήταν αναγκαία η λειτουργία παρακαμπτήριου οδικού τμήματος.

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που δρούσε σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

➤Για την υπόθεση συνελήφθησαν και τα 3 μέλη της που ενέχονται σε συνολικά 39 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από σπίτια
Ενεργώντας τις νυκτερινές πάντα ώρες και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, παραβίαζαν τις κατοικίες, τη στιγμή που οι ένοικοί τους κοιμόταν
Η συνολική λεία τους που περιλάμβανε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 50.000 ευρώ
Στην κατοχή τους, αλλά και στις οικίες τους, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, καθώς και αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν

Ανάγνωση παραμυθιού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής και μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Παπαδοπούλου Μαρία, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στην Βιβλιοθήκη τα μέλη της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», για την πραγματοποίηση μιας δράσης. 

O Πέτρος Θεοτοκάτος στο Take Five Kilkis

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια στην ελληνική εναλλακτική ροκ σκηνή, ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα το Μάρτιο.
Στα πλαίσια της περιοδείας αυτής, ο καλλιτέχνης που μας συστήθηκε το 1997 με το “πιστόλι στο πιάτο” και το εμβληματικό “θα χαθώ”, και συνεχίζει να δημιουργεί έως σήμερα, με τον πρόσφατο δίσκο του “αυτό που καίγεται” να κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd από την B-Otherside Records, θα εμφανιστεί στο “Take Five Art Café” στο Κιλκίς το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Κατερίνας Γιαννακούλα – Ζιούτα με αθλητικούς συλλόγους της πόλης

Στα γραφεία του παλαιού κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς συναντήθηκαν την Τετάρτη 15 Μαρτίου εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων της πόλης μετά από πρόσκληση της Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος – Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς.

Το Πείραμα του Ερατοσθένη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τη Δευτέρα, 20.3.2017, το τμήμα Στ2 του σχολείου μας συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσαν το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και τα ΕΚΦΕ Σερρών, Πιερίας, Λακωνίας, Λέσβου και Ηρακλείου με τίτλο: «Το Πείραμα του Ερατοσθένη». 

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα «Η πληροφόρηση, κλειδί για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό των νέων»

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς 
Ενημερωτική συνάντηση του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Υποψηφιότητες για τις εκλογές της Ένωσης Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στις 2 και 3 Απριλίου 2017 για τα όργανα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ και του Νομαρχιακού Τμήματος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ (Επαγγελματική και Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) γίνεται κατόπιν αίτησης στην εφορευτική επιτροπή.

Κιλκίς: Η παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Nίκου Καζαντζάκη

Ο Δήμος Κιλκίς φιλοξενεί την παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Nίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο.

Ανάγνωση του παραμυθιού «Το ταξίδι της Χαλιμάς» στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ διοργανώνουν στο χώρο της βιβλιοθήκης βιβλιοανάγνωση του παραμυθιού «Το ταξίδι της Χαλιμάς» το οποίο δημιούργησε ο Νίκος Καλαϊτζίδης με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής θεατρικής ομάδας «mermiξ» και δεκάδες εθελοντές. Το παραμύθι έχει μεταφραστεί σε περίπου 20 γλώσσες.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς



Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 22 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η Μαρτίου 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

"The Vision Zero Concept: ο ρόλος του Μηχανικού στην Οδική Ασφάλεια"

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει forum "The Vision Zero Concept: ο ρόλος του Μηχανικού στην Οδική Ασφάλεια", τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα κατά τις ώρες 17:00 με 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.