Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Χρήστος Χατζησάββας: Η ενέργεια δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό


Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του τοποθετήθηκε στην επίκαιρη επερώτηση του Πασόκ σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ενέργεια.

Γιώργος Ευσταθιάδης και Osoja Xhenaldo: Τους τσάκωσαν για πορνογραφία ανηλίκων μέσω ιντερνέτ

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ατόμων που συνελήφθησαν την 21.02.2017 στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Στο ανοικτό πρωτάθλημα Taekwondo WTF 13th Omega Cup η "Τόλμη" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ανοικτό πρωτάθλημα Taekwondo WTF 13th Omega Cup όλων των ηλικιακών κατηγοριών παμπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και αντρών-γυναικών, διεξήχθη στις 4/3/2017 ημέρα Σάββατο στη Σερβία (Βελιγράδι). 

Αφιέρωμα στον Κιλκισιώτη συγγραφέα λογοτέχνη Λάζαρο Παυλίδη

Δελτίο τύπου Ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017, το αφιέρωμα στον Κιλκισιώτη συγγραφέα λογοτέχνη Λάζαρο Παυλίδη στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς με πρωτοβουλία του Ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς. 

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ δυο παίκτες του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
"Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως δύο μέλη της θα λάβουν μέρος τη Κυριακή και τη Δευτέρα στα δοκιμαστικά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στη Βέροια.

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/3/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τον Ηρακλή Φύσκας υποδέχεται αύριο στις 3.30 το μεσημέρι στο Σταυροχώρι ο Κιλκισιακός Β'. Η ομάδα δεν έχει προβλήματα και ο κ. Θωμάς Σαραφίδης θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο νέα πρόσωπα, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα.

Ο Άθλος Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 12/03/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (Π.Ο.Κ).

Μαθήματα Tae Kwon Do από τον Άθλο Κιλκίς στα παιδιά του ΒΗΜΑΤΙΖΩ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση του Συλλόγου ΒΗΜΑΤΙΖΩ και του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς το πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα Tae Kwon Do για παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ σας καλεί σε συλλαλητήριο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ σας καλεί στο συλλαλητήριο των εργαζομένων την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη, στο “Άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου” και ώρα 6:30 μ.μ.

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Κιλκισιακός στηρίζει την Εθνική Ελπίδων!

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα μεταβεί τη Τετάρτη 22 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ουγγαρίας.

2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς: Παράδειγμα προς μίμηση οι μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης

Υπογράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη
Φιλόλογος 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.00 στο χώρο της βιβλιοθήκης του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς διεξήχθη συνάντηση-συζήτηση με τη συγγραφέα Γλυκερία Γκρέκου. Τη συνάντηση συντόνισε η Σοφία Μεσίγκου, Φιλόλογος στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

Αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ - 26.613 αγρότες θα λάβουν συνολικά 7,34 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, B. Αποστόλου, η Απόφαση για την αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ που είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2003-2015.

Κιλκίς: Πρωτάθλημα παμπαίδων Βόλεϊ - Άτλας Κιλκίς vs Ίκαρος Έδεσσας


Κυβέρνηση αδιεξόδων

Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Αδιέξοδα. Είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει για να χαρακτηρίσει τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αδιέξοδα στην οικονομία, αδιέξοδα στην κοινωνία, αδιέξοδα στη διαπραγμάτευση.

Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων: Ανοικτά προς το κοινό τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής ομάδας βόλεϋ κορασίδων


Δελτίο τύπου Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας βόλεϋ κορασίδων. Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται από χθες σε πρόγραμμα προετοιμασίας και σκληρής προπόνησης για να εκπροσωπήσουν την χώρας μας στο πανευρωπαϊκό που γίνεται φέτος στην Ολλανδία κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση όλου του τεχνικού team της ομάδας.


Ευχαριστώ τον Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα και καλωσορίζω τον Ταξίαρχο Πάρι Καπράβελο

Υπογράφει ο
Κωνσταντίνος
Αθανασόπουλος
Διευθυντής
Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Με το παρόν επιθυμώ να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Διοικητή της 71ης Α/Μ «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχο και νυν Υποστράτηγο κ. Πέτρο Δεμέστιχα για την άριστη και πολυεπίπεδη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση



Γονείς, παιδιά και εκπρόσωποι φορέων ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον στην ενημερωτική συζήτηση για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση που προκάλεσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με προσκεκλημένες ομιλήτριες τη βουλευτή α' Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη κοινοβουλευτικό σύνδεσμο και Συντονίστρια της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα 2013-2016, και την Κιλκισιώτισσα νομικό Καλλισθένη Πάκα.

Βροχή μεταλλίων για τον "Άθλο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 11/3 ήμερα Σάββατο και 12/3 ημέρα Κυριακή στην Σερβία πραγματοποιήθηκαν το Διεθνές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO στο Ζέρνιανιν και το Διεθνές Κύπελο TAE KWON DO Omega στο Βελιγράδi. Στα δυο αυτά πρωταθλήματα συμμετείχε από το Κιλκίς ο αθλητικός Σύλλογος Άθλος με 13 αθλητές.

Domain Names – Τι είναι και πώς τα χρησιμοποιούμε

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Οι Servers, στα ελληνικά Διακομιστές, είναι ισχυροί υπολογιστές οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά δεδομένων. Για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους διαθέτουν ο καθένας το δικό του «όνομα». Αυτό το όνομα αποτελείται από αριθμούς και είναι η λεγόμενη IP διεύθυνση. 

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Βραβεύτηκε η δική μας Doppler A.E. στην εκδήλωση "Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017"

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017.

Κιλκίς - Πρωτάθλημα γυναικών Βόλεϊ: Αίας Κιλκίς vs Ίκαρος Έδεσσας


Κιλκίς - Πρωτάθλημα παγκορασίδων Βόλεϊ: Αίας Κιλκίς vs Άτλας Κιλκίς