Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Νίκησε και ελπίζει ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου παρέμεινε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα μετά τη νέα νίκη που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον ΣΤΕΡΝΑΪΚΟ Μεγάλης Στέρνας με 3-0 σκορ. Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά με την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα να παίρνει τελικά τους τρεις βαθμούς. 

Μητσοτάκης από Κρήτη: Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης
"Φίλες και φίλοι, Συμπατριώτες μου,
Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και την παρουσία σας. Με συγκινεί η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Δεν μας χώρεσε η αίθουσα. Πάνω από χίλιοι μέσα και άλλοι τόσοι απ’ έξω είμαστε. Λευτέρη, κύριε Αυγενάκη, την επόμενη συγκέντρωση να την κάνουμε στο γήπεδο.

Συνάντηση Σισμανίδη με Ντόρα Μπακογιάννη

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλκίς είχε η βουλευτής α' Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πόλη του Κιλκίς την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "Ακρίτες" Επταλόφου Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Από το Καφέ Μπαρ "Ερωδιός" Κιλκίς ζητείται συνεργάτης (13/3/2017)

Ζητείται συνεργάτης για αναδιαμόρφωση και αναδιοργάνωση της επιχείρησης Καφέ Μπαρ "Ερωδιός" Καλούδη 3 Κιλκίς.
Πληροφορίες στα τηλ. 6936747702 και 23410 27209, Χαριτίδου Ρούλα.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς στην Αμβέρσα στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ KA2

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν ως διακρατικοί εταίροι στην Τρίτη συνάντηση συντονισμού του έργου με τίτλο «Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων». 

Μπράβο στα παιδιά μας: Πανελλήνια διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Ομάδα Ρομποτικής του Σχολείου μας έλαβε μέρος και διακρίθηκε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Οργανισμού Εκπ/κής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας WRO Hellas (Περιφερειακός Διαγωνισμός Κεντρικής Μακεδονίας Μακεδονίας) με τίτλο «Οχήματα και μεταφορές του αύριο», ο οποίος διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 25χρονος Αλβανός για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (12-3-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των αναπληρωτών καθηγητών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους χιλιάδες αναπληρωτές καθηγητές που βρίσκονται αντιμέτωποι κάθε χρόνο με τις απολύσεις και την εργασιακή περιπλάνηση και καλύπτουν τα κενά που έχουν προκύψει και από τις χιλιάδες αποχωρήσεις εκπαιδευτικών, ενώ εμπαίζονται από την ελληνική κυβέρνηση για το διορισμό τους κατέθεσε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Αφιέρωμα στο Οχυρά Ρούπελ στην 4Ε

Αναγγελία 4Ε
Δείτε «Κοιτώντας γύρω μας» την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 20:30 και «ταξιδέψτε» μαζί μας στις ένδοξες σελίδες των Ηρώων στα Οχυρά της Πατρίδας μας. Εκεί όπου ο εχθρός τα βρήκε δύσκολα 

Μητροπολίτης Κιλκίς: "Να συντρίψουμε τα πάθη και τον εγωισμό μας"

Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, ο Β' Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως, 

Μουσείο Ολοκαυτωμάτων- Μουσείο θυμάτων Κεμαλισμού και Ναζισμού

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Δε θα αναφερθώ στην αμάθεια των κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων για τα ζητήματα του Ελληνισμού της Ιωνίας, της Θράκης, της Καππαδοκίας, του Πόντου και ειδικότερα σε ό,τι αφορά το ιερό θέμα της Γενοκτονίας. 

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

9-0 σε τρεις αγώνες το Σαββατοκύριακο για τον Αίαντα Κιλκίς - Βόλεϊ

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Δραστήριο το Σαββατοκύριακο για τον Αίαντα, με δυο παιχνίδια Βόλεϊ εντός έδρας κι ένα εκτός - και τα τρία νικηφόρα. Συγκεκριμένα: