Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

"Τώρα κλαιν όλα τ' αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια"

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη χώρα μας.

Συνελήφθη 34χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Τα νέα του Κιλκισιακού (7/3/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη δεύτερή του προπόνηση για αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε τη Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου ο Κιλκισιακός.

5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: «Αντίδοτο στη Βία είναι η Φιλία»

Δελτίο τύπου
5ου Δημοτικού
Σχολείου Κιλκίς
Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Κρατάει τους 3 βαθμούς ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος έχοντας MVP τον Κ. Ντουντούκη με καταπληκτική απόδοση για δεύτερο παιχνίδι, τον Κ. Κοπαλίδη σταθερό και φορμαρισμένο κάτω από τα δοκάρια & μαχητή τον Δ. Σεφερίδη πέτυχε μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Αργυρούπολης με 3-1 πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας 9 τελικές on target και ένα χαμένο πέναλτι.

Γεωργαντάς: «Να δώσει λογαριασμό η Κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο»


Δελτίο τύπου
Νέας Δημοκρατίας
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του Δημοσίου και στις ΔΕΚΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Και το όνομα αυτού "Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών"- Συνυπογράφει και ο Σάββας Τσιτουρίδης



Την ιδρυτική του διακήρυξη παρουσίασε σήμερα το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών. Πρόκειται για πολιτική πρωτοβουλία από το χώρο της Κεντροδεξιάς, που μεταξύ άλλων υπογράφουν δύο πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης.

Θεσσαλονίκη: Η Ηρώ στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει την Ηρώ την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση - ομιλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της 8ης Μάρτη, της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ΚΔΑΠ Ατέρμονα

Υπογράφει ο
Κώστας Χαρτώνας
Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ φιλοξενεί 410 παιδιά σε διαφορά τμήματα αθλητισμού ενισχυτικής διδασκαλίας εκμάθησης αγγλικών εικαστικών μουσικής και πολλών ομαδικών και ατομικών δράσεων σε πολλά επίπεδα στόχος είναι ακριβώς ότι σημαίνει και η λέξη ΚΔΑΠ δηλαδή η δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Από τα εργαστήρια της Πολιτιστικής Γειτονιάς, στις αίθουσες του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου, το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία-ντοκιμαντέρ «Το συρματόπλεγμα, Γεντί Κουλέ, τόπος μνήμης», φιλμικό προϊόν του σεμιναρίου κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ που διεξήχθη το 2016 στην Πολιτιστική Γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Γκουντενούδης: "Κύριοι υπουργοί κάντε κάτι να μην κλείσει η «Καπνική Μιχαηλίδης Α.Ε.»"

Επιστολή προς 
➤Υπουργό Οικονομικών  κ. Τσακαλώτο Ευκλείδη 
Υπουργό Ανάπτυξης  Παπαδημητρίου Δημήτριο 
Υπουργό Εργασίας  Αχτσιόγλου Έφη 
Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Στη Σιταριά του Δήμου Παιονίας εδρεύει η «Καπνική Μιχαηλίδης Α.Ε.», μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας και εμπορίας καπνών παγκοσμίως, η οποία απασχολεί 530 εργαζομένους μόνιμους και εποχιακούς.

Γεωργαντάς: «Αξιολόγηση – παρωδία στη Δημόσια Διοίκηση»

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Ποδοσφαίρου» για μαθητές και μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. νομού Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο άτομα για καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (6-3-2017) στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ανακοίνωση Ν,Ε, ΠΑΣΟΚ Κιλκίς την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Υπογράφει για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
η Μαρία Μιχαηλίδου
Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (Διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. 

Συμμετοχή περιφέρειας σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Σε δύο από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, στην έκθεση “ITB” στο Βερολίνο και στην έκθεση “MITT” στη Μόσχα, θα συμμετάσχει το Μάρτιο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της.

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των σκακιστών του "πόλις", στην Πτολεμαΐδα

Με τη συμμετοχή 194 μαθητών και μαθητριών από τους (8) νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 το 11ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2017 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων-ανασφάλιστων τ. ΟΑΕΕ

Η ΕΣΕΕ με εγκύκλιό της ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες μέλη της και τους Εμπορικούς Συλλόγους για την υλοποίηση του αιτήματός της από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για άμεση παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων εμπόρων, πρώην ασφαλισμένων του τ. ΟΑΕΕ.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (7/3/2017)

Ζητείται κοπέλα για μόνιμη εργασίας στα γραφεία της εταιρίας.
Δείτε ΕΔΩ

Ήττα του Άτλαντα Κιλκίς στα Γρεβενά με 3-2 στα σετ.

Της Μαρίας Σιότσου
Η Γυναικεία ομάδα του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ με τις ΛΙΑΛΙΑ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΗ,ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΟΤΣΙ ΙΖ, ΝΤΟΤΣΙ ΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΤΑΡΑ, ΒΕΡΓΟΥ, ΜΕΣΙΑΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, παρά τις προσπάθειες να κερδίσουν το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γρεβενά δεν τα κατάφεραν και επέστρεψαν με ήττα 3-2 στα σετ.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση του συλλόγου "Ευκράντη" για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δελτίο τύπου συλλόγου "Ευκράντη" 
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση τίμησε την Γυναίκα ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΜΑΞΙΜ. 

Let’s do it Greece: Όλη η Ελλάδα μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», μαθητές, καθηγητές και γονείς σε ολόκληρη την Ελλάδα, σηκώνουν μανίκια και προετοιμάζονται για την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece 2017, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας! Φέτος, για μία ακόμα χρονιά, τα σχολεία της χώρας ετοιμάζονται να δώσουν τον παλμό, αποδεικνύοντας ότι η αλλαγή ξεκινάει από εμάς και τα παιδιά μας.

Εργαστήρι διάδοσης ελληνικής γλώσσας και γραμματείας από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας


Χορός Συλλόγου Κορομηλιάς την Ημέρα της Γυναίκας


Με ζωντανή μουσική γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας Παιονίας

Στο Ράντσο Κιλκίς χορεύουν οι γυναίκες στις 8 Μαρτίου 2017


Στο International Budokai Union στην Πολωνία ο Κιλκισιώτης προπονητής Αντώνης Γιαννακίδης

Στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα τις International Budokai Union Kyodokyokushin θα συμμετέχει η ελληνική αποστολή. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2017 στην γραφική πόλη Κρακοβία.