Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθησαν δύο άτομα για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου

Συνελήφθησαν χθες (21 Φεβρουαρίου 2017) το απόγευμα στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, 45χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Θεσσαλονίκη: Τα "Μωρά στη φωτιά" στο Mylos Club

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια δισκογραφίας και γιορτάζουν αυτή τη ΝΙΚΗ εμφατικά, μετά την καταπληκτική τους εμφάνιση, στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα τώρα και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Club του Μύλου..

Στο 4ο baby cup Θεσσαλονίκης, η Τόλμη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες παίδων-κορασίδων γεν. 2006-2007 και παμπαίδων-πανκορασίδων 2008-2009-2010-2011 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Κιλκίς: Ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Α. Ναλμπάντη (Φωτογραφίες)

Υπογράφει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Α. Ναλμπάντη
🌑Το αποκριάτικο πάρτι μας ανήκει στο παρελθόν.
🌑Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 βρεθήκαμε ανάμεσα σε μαθητές, γονείς και φίλους και περάσαμε φανταστικά.
🌑Χορέψαμε με κέφι, ξεφαντώσαμε και διαγωνιστήκαμε για την καλύτερη στολή. 
🌑Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη γιορτή μας. 

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017, παρουσιάστηκε εισήγηση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θ. Παπαδόπουλου για την επικείμενη εγκατάσταση ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων της «ΟΠΑΠ» Α.Ε, τόσο στα υφιστάμενα και ήδη λειτουργούντα ανά την χώρα Πρακτορεία «Προπο», όσο και σε νέους, υπό κατασκευή και διαμόρφωση, χώρους.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς με τον δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας συναντήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, με το Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Δημήτριο Σισμανίδη σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, τον οποίο και ενημέρωσε για τους σκοπούς, τα μέσα λειτουργίας και τους στόχους του σωματείου.

Οργανωτικές και αγωνιστικές επιτυχίες του "Καραγιάννη" Ευρωπού

Δελτίο τύπου συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού
Ο σύλλογος ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού συνδιοργάνωσε με τον δήμο Παιονίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017 την β' προκριματική φάση ανδρών -γυναικών ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης όπως και στις 18 και 19 Φεβρουαρίου την β' προκριματική φάση παίδων-έφηβων-κορασίδων-νεανίδων στην ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη. 

Απόλυτα πετυχημένη η ημερίδα με θέμα “Ορθοδοντικά προβλήματα σε παιδιά και η αντιμετώπισή τους”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη" ημερίδα με θέμα: “Ορθοδοντικά προβλήματα σε παιδιά και η αντιμετώπισή τους”.

Βόλεϊ: Φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κορασίδων με τον Αίαντα Κιλκίς/Ατέρμων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Φιλικό αγώνα της γυναικείας ομάδας μας Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ / ΑΤΕΡΜΩΝ με τα καταπληκτικά κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων (γκρουπ Θεσσαλονίκης) παρακολούθησαν χθες όσοι παραβρέθηκαν στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα. 

"Καλώς ήλθε το δολλάριο" στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε στο http://luben.tv στις 07.02.2017
6000 Αμερικανοί ναύτες έφτασαν στα Χανιά και 300 ιερόδουλες απ’όλη την Ελλάδα στρατολογήθηκαν για τις σύμμαχες δυνάμεις
Μόλις χθες κατέφθασε στη Σούδα το Αεροπλανοφόρο πλοίο GEORGE H.W. Bush (του πρεσβύτερου) οπότε 6000 άτομα περίπου θα αποβιβαστούν από το θηριώδες σκάφος για μερικές ημέρες αναψυχής στα Χανιά.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (22/2/2017)

Η διεύθυνση του Beer House Art Cafe ζητά έμπειρο προσωπικό για τις θέσεις εργασίας σε πρωινή παραγωγή, σέρβις, βραδινή παραγωγή- bar, βραδινό σέρβις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν in box μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το 6937932754

Το αποκριάτικο παιδικό πάρτυ του Αίαντα Κιλκίς στο Κτήμα των Ευχών

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ όλου του Αίαντα στο Κτήμα των Ευχών, συμμετείχε φυσικά και το τμήμα Πετοσφαίρισης. Στην πολύ όμορφα στολισμένη και άνετη αίθουσα, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, τα πιτσιρίκια απόλαυσαν τη μουσική, το χορό και τα παιχνίδια που οργάνωσαν οι μασκαρεμένοι προπονητές του Συλλόγου που αν και «ερασιτέχνες» - διασκεδαστές τα κατάφεραν μια χαρά, με πρωτο-διασκεδαστή τον γεννημένο παιδαγωγό Χρήστο Μελίδη. 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομα ψευδεπίγραφα φάρμακα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράνομα ψευδεπίγραφα φάρμακα, σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης και Πέλλας.

SOS: Οδηγοί προσοχή στο δρόμο Μαυρονέρι - Κρηστώνη

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ανακοινώνεται προς ενημέρωση των φίλων οδηγών ότι από Πέμπτη 23-2-2017 στο τμήμα της οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Μαυρονερίου έως την α’ διασταύρωση Κρηστώνης (είσοδος Στρατοπέδου) η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται αμφίδρομα μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου με ταυτόχρονη διακοπή κυκλοφορίας στο αντίστοιχο υφιστάμενο τμήμα της οδού, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Γκιουρούμτζε-Τραπεζούντα-Αδριανούπολη-Σμύρνη-Άουσβιτς-Δίστομο-Καλάβρυτα-Κύπρος

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Στις 22 Φεβρουαρίου 1923 στον οικισμό Γκιουρούμτζε 85 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καισάρειας, οι Κεμαλικοί, δάσκαλοι των Ναζί, τέλεσαν ένα ακόμη έγκλημα εναντίον του Ελληνισμού, εναντίον της ανθρωπότητας. 

Πανελλήνιες 2017: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις – Ποια είναι η προθεσμία

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές. Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησαν ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους Λύκειο.

Βόλεϊ γυναικών: Αίας Κιλκίς/Ατέρμων - Γ.Σ. Γρεβενών 3-0

Της Ελένης Μουρατίδου
Άλλη μια νίκη (3-0 σετ) στο ενεργητικό της πρόσθεσε η γυναικεία ομάδα Α.Σ.ΑΙΑΣ /ΑΤΕΡΜΩΝ την Κυριακή 19/2/2017 στην έδρα της, με το Γ.Σ Γρεβενών στην άλλη πλευρά του φιλέ.

Zumba Carnival Party από το Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Tα καρναβάλια έρχονται και εμείς ετοιμάζουμε το πιο όμορφο party για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε Zumba σε ξέφρενους ρυθμούς. Το Σάββατο λοιπόν 25.02.2017 στις 17:30 μ.μ σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους σε αυτή την μικρή γιορτή που διοργανώνει το γυμναστήριο Kinesis- Gym στην Fitness Training Hall.