Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: "Οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους"

Η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά το πέρας της επιχείρησης απενεργοποίησης – απομάκρυνσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, από τη Δυτική Θεσσαλονίκη, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν η εξής:

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 62χρονο για παράνομη μεταφορά 4 αλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (11-02-2017) το βράδυ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Μια νίκη και μια ήττα στην Κατερίνη

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Με τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές ομάδες του ταξίδεψε στην Κατερίνη ο Αίας το Σάββατο 11/2/2017, όπου τον περίμενε ο Αρχέλαος, στο ΔΑΚ Κατερίνης.
Στις 12 ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες, όπου επικράτησε εύκολα ο Αίας (0-3 σετ) με πάρα πολλούς πόντους από το σερβίς.

Διαταραχές ομιλίας και λόγου

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Η ομιλία είναι στενά συνδεδεμένη με την ωρίμανση του ανθρώπου. Ένα παιδί έχει το χάρισμα της ομιλίας από την ημέρα της γέννησής του. Ωστόσο για να μάθει να μιλά, χρειάζεται τα άτομα του περιβάλλοντός του να μιλούν μεταξύ τους και σε αυτό.

Πολιτική εκδήλωση ΚΚΕ(μ-λ) στις 13 Φεβρουαρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη

Πολιτική
εκδήλωση:
• Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις
• Κυπριακό 
• Ελληνοτουρκικές σχέσεις
➤ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017 7μ.μ.Κτίριο ΕΔΟΘ
Προξ. Κορομηλά 51
4ος όροφος

Οι λαοί της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Κύπρου (Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι) βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες εξελίξεις.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα "Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία"

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκηρύσσει την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 της Δράσης 10.2.1 «Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία».

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς πάει τριήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Κριεζής travel διοργανώνει 3ημερη εκδρομή Σόφια – Φιλιππούπολη - Μελένικο στις 25-27 Φεβρουαρίου 2017. 

Μηδενική ανοχή στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κλειτοριδεκτομής, που τιμάται κάθε χρόνο παγκοσμίως στις 6 Φεβρουαρίου, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) προτάσσει την ανάγκη ανάπτυξης μηδενικής ανοχής στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων.