Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μήπως κάτι από όλα αυτά είναι δικό σας;

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πολιτών, όσον αφορά στην αναγνώριση των κατασχεθέντων κλοπιμαίων, που προέρχονται από την εξάρθρωση σπείρας που ενεργούσε κλοπές σε διάφορες περιοχές  και φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρούσιου, ανακοινώνεται ότι:

Στα Κουφάλια η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. Κουφαλίων βρέθηκε τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, δίνοντας φιλικούς αγώνες σε τέσσερα ηλικιακά τμήματα με τη τοπική Ακαδημία.

Την πίτα του έκοψε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς (Video)


Την πίτα του έκοψε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στο Ράντσο Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών και στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Εργασίες συντήρησης στην Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών και πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για συμμετοχή στη σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί όλα τα μπλόκα που παλεύουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων των μικρομεσαίων αγροτών να πάρουν μέρος στην πανελλαδική σύσκεψη που συγκαλεί την Τρίτη, 7 Φλεβάρη 2017, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας.

Kinesis Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος Bodypump 100

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το BODYPUMP™ είναι η αυθεντική τάξη με βάρη η οποία ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα. Αυτή η 60-λεπτη άσκηση προκαλεί τις βασικές ομάδες μυών σας μέσω μιας σειράς ασκήσεων όπως βυθίσματα, πιέσεις, ανυψώσεις και curls.

Πλήρες Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε πλήρη σχεδόν δραστηριότητα βρέθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς φιλοξενήθηκαν 13 Δεκατρία τμήματά του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η αρχή έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ντίνος Κούης όπου οι μικροί αθλητές είχαν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον άλλοτε άσο του Άρη και της Εθνικής.

Την ήττα με 3-1 γνώρισαν τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στη Τσαριτσάνη ο Κιλκισιακός από τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς με 0-3 και στην όμορφη Έδεσσα

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Γρήγορο πέρασμα (59΄) έκαναν από την Έδεσσα οι γυναίκες του ΑΙΑΝΤΑ/ΑΤΕΡΜΟΝΑ χθες Κυριακή 5/2/2017, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας και παίρνοντας νίκη 0-3 στην 4η αγωνιστική του Τοπικού Πρωταθλήματος. Στον αγώνα πήραν μέρος όλες οι αθλήτριες της αποστολής του ΑΙΑΝΤΑ/ΑΤΕΡΜΟΝΑ.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (5-2-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης μία 44χρονη υπήκοος Ρωσίας και ένας 41χρονος ημεδαπός και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κιλκίς: Κοπή πίτας του Σούλη Καζαντζίδη (Video, Φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Την κοπή της βασιλόπιτας ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου πραγματοποίησε ο Πολιτευτής ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ευρυδίκη στο Κιλκίς. Την εκδήλωση, που ξεκίνησε με την ευλογία της Εκκλησίας, τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ν. Σερρών ΝΔ κ. Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

Επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών της κυβέρνησης και με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας από σχήμα με κορμό την Αριστερά, ο σύντροφος υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης, πραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία στο νομό μας. 

Που θα γίνουν οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, την Δευτέρα 6/2/2017 αποφασίστηκε οι αγώνες A κατηγορίας της 12ης και 13ης αγωνιστικής που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, ορίσθηκαν να διεξαχθούν το Σάββατο 25-02-2017 με ώρα έναρξης 15.00 μ.μ.
Οι αγώνες είναι οι παρακάτω :

Κιλκίς: Αναβίωσε το παραδοσιακό κουρμπάνι (Φωτογραφίες)

Με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε και φέτος το πανηγύρι του Αγίου Τρύφωνος, προστάτου των αμπελουργών, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, σε συνεργασία με τον ομώνυμο Σύλλογο Στενημαχιτών του Κιλκίς αναβιώνοντας και το παραδοσιακό κουρμπάνι τηρώντας την παράδοση που μετέφεραν οι προγονοί μας από την Στενήμαχο.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Επιτέλους η απόφαση για τις προσλήψεις των ΑμεΑ μέσω ΑΣΕΠ

Δελτίο τύπου Ε.Σ.Α.μεΑ.
Δημοσιεύθηκε τελικά η υπουργική απόφαση από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον καθορισμό των δικαιολογητικών των υποψήφιων ειδικών κατηγοριών για διαγωνισμούς του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ, μετά από τις συνεχιζόμενες πιέσεις της ΕΣΑμεΑ. 

Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις έως την Τετάρτη

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 06/2017) και ισχύει από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, θα σημειωθεί σταδιακή επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών στο Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης, συνοδευόμενος από το βουλευτή ν. Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "FOOD EXPO 2017"

Στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "FOOD EXPO 2017" που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 26η DETROP

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην 26η DETROP - Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και την 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

O Τζήμερος στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε την επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος ''Δημιουργία Ξανά'' Θάνου Τζήμερου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Ακόμη μια νίκη για τον Άτλαντα Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου
Στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ φιλοξένησε η Γυναικεία ομάδα του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ όπου χάρισε στους οπαδούς της που παρακολούθησαν τον αγώνα, την νίκη με 3-0 στα σετ.

Η απουσία της Θράκης (του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Ιωνίας) από τα σχολικά βιβλία

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Έχω πει και γράψει παλαιότερα για τα σχολικά εγχειρίδια, αλλά αυτό που έχει συμβεί με την απουσία της Θράκης, όπως άλλωστε και των άλλων πατρίδων της καθ΄ ημάς Ανατολής (Πόντος, Ιωνία, Καππαδοκία) είναι προκλητική.

Ευκαρπία Κιλκίς: Μουχαμπέτι με ελεύθερη είσοδο


Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Σε τρεις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις –στη Σόφια, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι– θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Φεβρουάριο, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής, με στόχο να καταστεί ένας από τους ανταγωνιστικότερους τουριστικούς προορισμούς, που συνδυάζει ιδανικά μορφές εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.

Νίκες και για τα τρία τμήματα του "Αετού" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Στην 10η αγνωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα αγωνίσθηκε εντός έδρας με την ομάδα Οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας.

Το άθλημα Kick Boxing και τα οφέλη του


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Το kick boxing είναι άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Η προέλευση του είναι απο την Ιαπωνία και την Αμερική, περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα του καράτε και του ταεκβοντό.