Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου
Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo της Ελληνικής Ομοσπονδίας Deaf διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη στις 28/01/2017. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Daedo και νέους κανονισμούς διαιτησίας, οι οποίοι απαιτούν γρήγορη προσαρμογή στον αγώνα για διεκδίκηση διάκρισης. Το πρόσφατο σεμινάριο που έγινε στην ΕΤΑΒΕ ήταν σημαντικό για την καθοδήγηση των αθλητών-ριών.

Ήττα για μάθημα για την ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ήττα για μάθημα γνώρισε η Β ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλεξάνδρου Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς. Γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Δόξα Βαπτιστή. 

Αυτά είναι τα κλοπιμαία της σπείρας των Ρομά (Video - Φωτογραφίες)


Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα διάφορα σπίτια των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί με το διακριτικό τίτλο η σπείρα των Ρομά.

Υποτροφίες από τη ΔΕΛΤΑ για σεμινάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Δώδεκα υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας παρέχει η ΔΕΛΤΑ. Θα δοθούν σε παιδιά κτηνοτρόφων και νέους που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, για επαγγελματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. 

Συλλυπητήριο μήνυμα στον Δήμαρχο Κιλκίς για την απώλεια της μητέρας του

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε η ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ στον Δήμαρχο Κιλκίς για την απώλεια της μητέρας του. Χθες σε έκτακτη συνεδρίαση αποφασίσθηκε η εκπροσώπηση της ΔΗΜΤΟ στην νεκρώσιμη ακολουθία από τον Πρόεδρο και τα Μέλη της οργάνωσης και η σύνταξη και αποστολή συλλυπητηρίου μηνύματος τόσο στον Δήμαρχο κ. Δ. Σισμανίδη όσο και στα τοπικά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Θεσσαλονίκη: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην Μαύρη Τρύπα

Yπογράφει ο Χριστόφορος 
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ο καλύτερος Έλληνας; κωμικός, σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας μου, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.

Για ποια Ευρώπη μιλάμε;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε το άκουσμα της λέξης Ευρώπη σου φέρνει στο νου ευημερία, ποιότητα ζωής, ανθρώπινα δικαιώματα, ανάταση γενικότερα. Είμαστε σε θέση να το αποδεχθούμε αυτό και να συμφωνήσουμε όλοι μας ως κράτη μέλη; Είμαστε σε θέση να πούμε πως αυτό ισχύει χωρίς περιορισμούς και διαχωρισμούς για κάθε έναν κρίκο που συνδέει την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Νομίζω πως όχι.

Δυναμικό παρόν του κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας για το νέο μοντέλο ανάπτυξης

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΠΕ κύριος Τάσος Τζήκας
Δελτίο τύπου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)
Την ανάγκη άμεσης υλοποίησης ενός Εθνικού σχεδίου για την ανάδειξη της τεχνολογίας, ως στρατηγικό αναπτυξιακό άξονα για την ελληνική οικονομία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), κύριος Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελούν ουσιαστικά ένα είδος πλούτου, Εθνικού κεφαλαίου το οποίο επιβάλλεται πλέον να αξιοποιηθεί, ξεκλειδώνοντας τη “δημιουργική Ελλάδα” στο νέο παραγωγικό μοντέλο που αναζητά η χώρα.

Οι πεσόντες αξιωματικοί των Ιμίων απουσιάζουν από τα σχολικά βιβλία

 Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Έχουμε αναφέρει πολλές φορές το ζήτημα των σχολικών εγχειριδίων που διανέμονται στα Ελληνόπουλα και των όσα καταγράφονται εκεί. Από την προσέγγιση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, μέχρι την αντιμετώπιση των ηρώων μας και των Αγίων μας καθώς και της μεθόδου γνώσης των "γραμμάτων", που έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που γίνονται πλέον από συνταγές μαγειρικής και οδηγίες χρήσης καφετιέρας και επιδιόρθωσης κλιματιστικού!

Ερώτηση Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για τις παράνομες κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων


Δελτίο τύπου Νότη Μαριά 
Καθώς ενισχύονται τα μπλόκα των αγροτών ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς με νέα παρέμβασή του στην Ευρωβουλή ζητά για άλλη μια φορά να σταματήσουν επιτέλους οι παράνομες κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων και ενισχύσεων, κατασχέσεις στις οποίες επιδίδονται με μανία το τελευταίο διάστημα το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι Τράπεζες.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. νομού Κιλκίς στηρίζει τους αγώνες των αγροτών

Δελτίο τύπου  Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Κιλκίς
Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Κιλκίς, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους αγρότες, που ξαναβγήκαν στους δρόμους και τα μπλόκα του αγώνα, για να αντισταθούν στην αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης.

"Δεν σας επιτρέπουμε να απαγορεύετε"

Δελτίο τύπου Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης
Πριν από λίγες ημέρες, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης έστειλε ένα ακόμα αίτημα για να επισκεφθεί -για πολλοστή φορά- κάποια από τα στρατόπεδα «φιλοξενίας» των προσφύγων. Λάβαμε την παρακάτω εμβληματική απάντηση:

Παιονία: Αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα "Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Το αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) του Δήμου Παιονίας, ως αποτέλεσμα της δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Παιονίας, ξεκίνησε τη λειτουργία του με έδρα στο δημοτικό κτίριο πάνω από το ΚΑΠΗ στην πλατεία Άξιον Εστί στην Αξιούπολη.

Μελισσουργιό Κιλκίς: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Πάτροκλο Μάλαμα

"Πέρασε ένας χρόνος, από τότε που μας άφησε ο αγαπημένος μας Πάτροκλος Μάλαμας. Το Σάββατο 4-2-2017 και ώρα 9.30 το πρωί, τελείται η ετήσια επιμνημόσυνος δέηση, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Μελισσουργιό Κιλκίς.

Οι βασικές υποδομές του νομού Κιλκίς ως μοχλός ανάπτυξης.

Του Σταμάτη Παπουλίδη 
Γραμματέα Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 
Ενώ τα φώτα της Χώρας είναι στραμμένα για άλλη μια φορά στην επερχόμενη ηρωική διαπραγμάτευση του Eurogroup, των οποίων η συνήθης κατάληξη είναι να μας τρώει ο κακός ο λύκος, υπάρχουν ζητήματα σε τοπικό επίπεδο που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που αναζητούν επίλυση εδώ και τώρα! 

"Περί των «οφιτσίων» ο λόγος..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ, που εστάλη μία μόλις ημέρα μετά τη συγκρότηση του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς σε σώμα, διακατέχεται από σύγχυση και πανικό, αλλά ταυτόχρονα δυστυχώς δείχνει την αλαζονεία και την ιδεοληψία αυτών που την έγραψαν. 

Κιλκίς: Βραδιά, αφιερωμένη στην πλούσια μουσική και γαστρονομική ποντιακή παράδοση

Μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην πλούσια μουσική και γαστρονομική ποντιακή παράδοση διοργανώνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Εκδρομή στο Βελιγράδι με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2017.