Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για ενιαία, ανεξάρτητη και κυρίαρχη Κύπρο"


Χατζησάββας: "Για τους Έλληνες που έμειναν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς θέρμανση και νερό, ούτε λέξη"

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζησάββας
Βουλευτής Χρυσής Αυγής νομού Κιλκίς
"Δέχτηκα δεκάδες τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες από Έλληνες της Κεντρικής Μακεδονίας και του Κιλκίς για να μου αναφέρουν περιπτώσεις, νεφροπαθών και άλλων ασθενών που έπρεπε να μεταβούν σε νοσοκομεία αλλά δεν μπόρεσαν λόγω χιονόπτωσης.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά..

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
"Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.

Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας


Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 18 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στο GRAND HOTEL PALACE, Μοναστηρίου 305-307, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Άθλος Κιλκίς: Σούπερ προσφορά στα αθλήματα Tabata Crossfit και Military Crossfit

Συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Μάκης Δανδίκας και οι παίκτες του Κιλκισιακού μας παραμένουν σε ετοιμότητα, και συνεχίζουν κανονικά τη προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς της χώρας

Ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις των μεγαλύτερων συνεταιριστικών οργανώσεων από όλη την Ελλάδα είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη, του Υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπου Κασίμη.

Ο ΔΣΑ καταδικάζει τις επιθέσεις σε δικηγόρους

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας
Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, καταδικάζει  απερίφραστα τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις εις βάρος των δικηγόρων Ξενοφώντα Κοντιάδη, Δημήτρη Μπούρλου και Αθηνάς Πετρόγλου, προς τους οποίους εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Σούλης: "Δώστε το επίδομα θέρμανσης τώρα"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας νομό Κιλκίς
O βαρύς χιονιάς που πλήττει τη χώρα το τελευταίο δεκαήμερο με πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις επαναφέρουν την συζήτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης το οποίο η ανίκανη παρέα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού το έχει μειώσει ως προς τους δικαιούχους δεν καταβάλει και τα χρήματα τώρα. Άμεσα που ο κόσμος τα έχει περισσότερη από κάθε φορά ανάγκη.

"Σε επικίνδυνα κτήρια με αμίαντο ή με στατικά προβλήματα στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ"

Ανακοίνωση Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ αναδιοργανώνεται βάσει των αποφάσεων των εκάστοτε Κυβερνήσεων και Διοικήσεων του ΟΑΕΔ. Καμιά όμως Διοίκηση δεν έχει αντιμετωπίσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ παρότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επανειλημμένως έχουμε δημοσιοποιήσει τις παθογένειες σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. 

Τζιτζικώστας: "Κρατήσαμε το οδικό δίκτυο ανοικτό"

Αποτίμηση της κατάστασης στις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας αναφορικά με το κύμα κακοκαιρίας και την αντιμετώπισή του από το μηχανισμό της Περιφέρειας έκανε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τελικά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 κόβει ο Σούλης την πίτα του

Ανακοίνωση Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης ανακοινώνει ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα: 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στο Κιλκίς (οδός Σόλωνος 15) θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιτας με τους φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή.

Τι λέει η Πυροσβεστική Κιλκίς για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο CRYSTAL

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Την Τετάρτη 11-01-2017 και περί ώρα 05:05 πρωινής ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας για την εκδήλωση πυρκαγιάς στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛ Α.Ε., στην περιοχή Νέας Σάντας (εκτός σχεδίου) του Δήμου Κιλκίς.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, 15.30: Σχεδόν παντού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχτηκε ο νομός Κιλκίς

Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με την ΦΦΚ4/7140/86/9-1-2017 Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κηρύχθηκαν όλοι οι Δήμοι της Π.Ε.Κιλκίς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις και παγετός).

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης, σχετικά με την κατάσταση που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα της πόλης από την κακοκαιρία

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλονίκης
"Το χιόνι που έπεσε χτες στη Θεσσαλονίκη ανέδειξε για άλλη μια φορά την έλλειψη θωράκισης της πόλης απέναντι σε καιρικά και φυσικά φαινόμενα, τα οποία μάλιστα μόνο ξαφνικά δεν ήταν, αφού είχαν προαναγγελθεί εδώ και μέρες.

443 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

Την προκήρυξη, την άλλη εβδομάδα, του μέτρου «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 ανήγγειλαν  σε συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης.

Ανοιχτοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς

Με απόφαση της Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Αικατερίνης Γιαννακούλα – Ζιούτα θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί της πόλης του Κιλκίς για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων.

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν πήγαν στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Τα σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας αναδεικνύουν τις επικίνδυνες ελλείψεις σε υποδομές και μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και όλο το λαό και είναι αποτέλεσμα της ίδιας πολιτικής που μας έχει τσακίσει μισθούς και δικαιώματα.

ΚΕΘΙ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση μητρώου ψυχολόγων εποπτών/-τριών

Ανακοίνωση Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση μητρώου ψυχολόγων εποπτών/-τριών για την παροχή ψυχολογικής εποπτείας στα στελέχη των δομών, στο πλαίσιο της Πράξης «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5000490 στο Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημοσίου τομέα 2014-2020» – Υποέργο 1 «ΕΠΙΒΛΕΨΗ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ»
Δείτε ΕΔΩ

"Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη δουλειά, το δικαίωμα στη ζωή που μας αξίζει"

Δελτίο τύπου Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Η επίθεση της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ εντείνεται μέρα με την μέρα. Αφού αποτρέψαμε να αδειάσει καταστήματα στην Θάσο και να μεταφέρει τα προϊόντα σε άλλο χώρο για να τα ξεπουλήσει, την Δευτέρα 10-1-2016 άλλαξε κλειδαριές στο κατάστημα της Τούμπας , έστειλε τον παλληκαρά του να τρομοκρατήσει και να διώξει από το κατάστημα της Βέροιας τους εργαζόμενους. 

Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών «STEM Capacity Building or STrEnghteM»

Ανακοίνωση
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής
Ενότητας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται, στο πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να επιτύχει την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσει σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο: Ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών «STEM Capacity Building or STrEnghteM». 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, 12.30: Σχεδόν παντού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κλειστά και αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομό Κιλκίς

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του ψύχους (ολικός παγετός), οι Δήμοι Κιλκίς και Παιονίας αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (και Νηπιαγωγεία), αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Σέρρες: 55χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κανάλι και σκοτώθηκε

Σήμερα το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Χρυσοπηγής στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, κατέπεσε σε ρηχή τάφρο αποστράγγισης υδάτων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά στο μέρος του κινητήρα του οχήματος. 

Κλειστά και αύριο, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Λόγω της συνέχισης της έντονης κακοκαιρίας, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα παραμείνουν κλειστά και για αύριο, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην (Π.Α.Θ.Ε.) λόγω χιονόπτωσης - παγετού

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω της χιονόπτωσης - παγετού, από σήμερα (11-01-2017) το πρωί έως αύριο (12-01-2017) στις 09.00 το πρωί, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πιερίας και Ημαθίας, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων στην (Π.Α.Θ.Ε.) ως ακολούθως:

Αποχαιρετιστήρια κάρτα Θ. Μπαλασόπουλου


Συγχαρητήρια, υπάλληλοι του Δήμου και της Π.Ε. Κιλκίς

Γκράφει και φωτογκραφίζει ο Καραηλχάν Μαύρος
Εγκώ πολλά ντεν ξέρω από Ελλάντα. Εκεί που ζούσα, οι λέξεις "δικαίωμα", "αξιοπρέπεια", " σεβασμός", "ανταμοιβή", δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιό μας. Ειντικά αν είμαι και γκυναίκα, τότε "κλάφτα Καράλαμπε"..... 

Καίγεται το εργοστάσιο CRYSTAL, στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Στις φλόγες τυλίχτηκε νωρίς το πρωί σήμερα ένα εργοστάσιο στην περιοχή της Νέας Σάντα στο Κιλκίς. Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Πρόκειται για εργοστάσιο, που παράγει επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες, με την επωνυμία Crystal Α.Ε..

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, 07.30 π.μ.: Σχεδόν παντού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ΔΕΗ: Νέες ρυθμίσεις οφειλών

Συνολικά 625.000 καταναλωτές διακανόνισαν τις οφειλές τους (ύψους 1,3 δισ.) στη ΔΕΗ, μέσω του προγράμματος εξόφλησης των οφειλών σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, που διήρκεσε εννέα μήνες, όπως ανακοίνωση η Επιχείρηση, δίνοντας τη δυνατότητα νέας ρύθμισης σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Εθελοντισμού για 12 μήνες, στην πόλη Więcbork της Πολωνίας.

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην πόλη Więcbork της Πολωνίας, από τις 7 Μαρτίου 2017 έως τις 6 Μαρτίου 2018.