Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί τα super markets “ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ»

"Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμότερες ευχαριστίες του στο super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ» για την ευγενική του χορηγία σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της παράστασης «Το σακάκι που βελάζει» που ανέβασε η Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ, στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Η έμπρακτη στήριξη και η προσφορά της εν λόγω χορηγίας συνέβαλε καθοριστικά στην όλη διοργάνωση.

Πρωτίστως όμως, η άμεση ανταπόκριση από πλευράς της διεύθυνσης, απέδειξε το πραγματικό της ενδιαφέρον για την τέχνη και την προαγωγή του πολιτισμού στην κοινωνία μας. 

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι κινήσεις από φορείς του επιχειρηματικού κόσμου του Κιλκίς που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στη σημερινή πραγματικότητα.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας, αρωγούς όπως το super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ» που υποστηρίζει το έργο μας και βοηθά στην εκπλήρωση των πολυποίκιλων στόχων και σκοπών μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.