Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Έρχεται μικρό pick up από την Dacia

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.gocar.gr
Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το περίπτερο του Ομίλου Renault στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων Cargo Truck & Van που διεξάγεται στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 


Αναφερόμαστε στην παρουσία τουDokker pick up Vision, ενός μικρού και προσιτού οικονομικά «αγροτικού» από τη Dacia, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δεν έχουν μεγάλες μεταφορικές ανάγκες και θέλουν ένα pick up με πιο compact διαστάσεις και χαμηλότερο κόστος αγοράς.

Βασίζεται στο Dokker Van, με το οποίο έχει το ίδιο μήκος (4,36 μέτρα) και το ίδιο ωφέλιμο φορτίο (750 κιλά). Εφοδιάζεται με το γνωστό πετρελαιοκινητήρα της Renault, τον 1.5 dCi, σε εκδόσεις με 75 και 90 ίππους. Δεν αποκλείεται πάντως να το δούμε και με τον βενζίνης 1.2, για όσους δεν διανύουν μεγάλες αποστάσεις. 

Αυτή την περίοδο η Teoren Motors ΑΕ βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων από διάφορους οίκους μετατροπών οχημάτων, πριν επιλέξει την ιδανική και λανσάρει το Dokker pick up στην ελληνική αγορά, μέσα στο πρώτο μισό του 2018. Το συγκεκριμένο Dokker έχει τροποποιηθεί από τον ιταλικό οίκο Focaccia Group.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου