Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ερώτηση Χρήστου Χατζησάββα για Εμμανουήλ Χατζησάββα

Ερώτηση Χρήστου Χατζησάββα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
"Βάσει αναρτήσεων του Πάνου Κομμένου σε μέσο κοινωνικής δικτυώσεως, οι οποίες και αναπαρήχθησαν σε διάφορες ιστοσελίδες, προέκυψε ότι ο Εμ. Χατζησάββας, που προφασιζόταν ότι είναι πράκτορας της ΕΥΠ, ενεργεί για λογαριασμό της ΜΙΤ. 


Μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε επίσης ότι του ήταν γνωστός ο ρόλος του Εμ. Χατζησάββα από το 2015, όταν και έγινε προσπάθεια συλλήψεως του στο Ισραήλ.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:


Γιατί δεν απήντησε στη σχετική ερώτηση των βουλευτών Χατζησάββα και Σαχινίδη στις 12/7/2016 αφού γνώριζε για την ταυτότητα και το ρόλο που επιτελεί; 

Είχε στρατολογηθεί ποτέ από την ΕΥΠ και αν ναι, από ποια κυβέρνηση και ποιον πρωθυπουργό και τι ενέργειες είχαν γίνει για τη σύλληψη του;

Ποια η ευθύνη του Υπουργείου και των υπηρεσιών του για την κατοχή από τον Εμ. Χατζησάββα απόρρητων εγγράφων;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.