Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συστάσεις για την καθαριότητα της πόλης από τον Δήμο Κιλκίς

Με σκοπό να διατηρηθεί αισθητικά όμορφη και καθαρή η εικόνα της πόλης και κατά την περίοδο των γιορτών, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης απευθύνει στους πολίτες τις ακόλουθες συστάσεις:

- να μην εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα κοντά στους κάδους απορριμμάτων και σε κοινόχρηστα πεζοδρόμια τις καθημερινές ημέρες και τις αργίες εάν δεν έχουν προσυνεννοηθεί με την υπηρεσία καθαριότητας (τηλ. επικοινωνίας 23413 52295, 52298) για την άμεση φόρτωση και απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων.

- να ρίχνουν τα σκουπίδια (πλαστικά ποτήρια καφέ, χαρτιά, σακούλες κ.λ.π.) στα καδάκια

- να μην αφήνουν κάρβουνα και υπολείμματα στάχτης από το τζάκι στους κάδους απορριμμάτων καθώς υπάρχει κίνδυνος καταστροφής τους από την αργή καύση. Καλό είναι να τοποθετούν τα κάρβουνα σε σιδερένια δοχεία σε εξωτερικό χώρο της οικίας τους για λίγες μέρες και μετά να απορρίπτουν τις στάχτες σε σακούλα και όχι χύμα στους κάδους απορριμμάτων.

- να απορρίπτουν τα χαρτοκιβώτια αφού προηγουμένως τα διπλώσουν καλά στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης.

Ας φροντίσουμε όλοι μας, με μεγαλύτερη προσοχή και σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, να δώσουμε χρώμα καθαριότητας στην πόλη μας και στις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.