Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: Η παράσταση “Τα τρία ψάρια” στο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Οι παραστάσεις συνεχίζονται με την Ομάδα από τη Γερμανία-Ιταλία με τίτλο “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” που θα μας παρουσιάσει ένα Λαϊκό Παραμύθι από την Συρία, “Τα τρία ψάρια” στις 11/12 στις 19:00 και 12/12 στις 9.00 και 11.00.

Μια παράσταση κουκλοθεάτρου με μαριονέτες και ζωντανή μουσική βασισμένη σε ένα παραμύθι από τη Συρία που μιλά για τρία ευτυχισμένα μικρά ψαράκια που ζούσαν ήρεμα σε μια μικρή λιμνούλα… μέχρι που εμφανίστηκε ένας ψαράς και έπρεπε να σκεφτούν τρόπους να αποφεύγουν τα δίχτυα του.

Μία ιστορία που δείχνει στα παιδιά ότι αν σκέφτονται, μπορούν να βρίσκουν και τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χωρίς να ψάχνουν και να αντιγράφουν εύκολες λύσεις από τους άλλους. Ένα σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά στον καιρό της παγκοσμιοποίησης.

Την ιστορία, την παρουσιάζουν επί σκηνής τρεις κούκλες αφηγητές: ένας μοναδικός πιανίστας, μια περίεργη γάτα και ένας σκύλος. Κατά την διάρκεια της παράστασης υπάρχει ζωντανή μουσική.

Από 2-10 ετών

Συντελεστές έργου
Διασκευή: Roberta Annecchino

Μαριονέττες (Κατασκευή και χειρισμός): Roberta Annecchino

Ζωντανή μουσική: Δημήτρης Αθανασόπουλος


Ο θίασος
Το “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” είναι ένας Ιταλο-γερμανικός θίασος με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας. Χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά για να κατασκευάσουν τις κούκλες και παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.