Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Με ισοπαλία 2-2 συνέχισε το παιδικό τμήμα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ιωνικό Διαβατών σε εντός έδρας παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 4’ με 0-1. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αμέσως και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 6’ κάνοντας το 1-1 με σουτ του Κατσάρα έξω από την περιοχή. 

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων του Αλέξανδρου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες σπατάλησαν άσκοπα ενώ θα μπορούσαν να έχουν πετύχει σκορ με μεγάλο αριθμό τερμάτων. 

Το 2-1 έκανε Ο Σπασόπουλος στο 36’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και μετά το πλήθος των χαμένων ευκαιριών, η μπάλα τιμώρησε αφού στο 70’+ και από εκτέλεση κόρνερ ήρθε η ισοφάριση.

Παραμένει βέβαια ο Αλέξανδρος Κιλκίς πρωτοπόρος της βαθμολογίας του 1ου ομίλου με 2 μόνο ισοπαλίες στο ενεργητικό του.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στις 11:00 με την Ακαδημία ΑΤΕΡΜΩΝ στις εγκαταστάσεις του Ατέρμων ως γηπεδούχοι.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Γεωργιάδης (60’ Μπατσέλι),Περπερίδης , Σοφής, Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης, Ζιούτας (36’ Βαφειάδης) , Σπασόπουλος , Κατσάρας , Ζάλτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.