ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2018

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Δήλωση Κώστα Βιολιτζή για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστα Βιολιτζής
"Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς ολοκληρώθηκαν, με το συνδυασμό μας να κατακτά ποσοστά κοντά στο 50% στα δυο από τα τρία τμήματα.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει απογοητευμένους. Αντιθέτως, μας δίνει το δικαίωμα να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τους κόπους και την προσπάθειά μας.

Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, σε πολύ σύντομο χρόνο, με ήθος, κριτική σκέψη, καθαρό λόγο και ομαδικό πνεύμα. Μιλήσαμε με επιχειρήματα, διατυπώσαμε προτάσεις και θέσαμε στόχους για ένα ισχυρό Επιμελητήριο, που θα λειτουργεί προς όφελος όλων των μελών του και θα ανταποκρίνεται τόσο στις απαιτήσεις των καιρών, όσο και στις ανάγκες των επαγγελματιών για πληρέστερη ενημέρωση, ενεργότερη δράση και αποτελεσματικότερη στήριξη.

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε, και ως εκλεγμένοι πλέον στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ τον κ. Τονικίδη και τους ανθρώπους του συνδυασμού του και να τους διαβεβαιώσω ότι ο συνδυασμός μας εντός του Δ.Σ. θα επιδεικνύει συνέπεια, εργατικότητα και θα έχει σαν κύριο του μέλημα την προαγωγή παραγωγικού και αποτελεσματικού έργου.

Και πρωτίστως, επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους υποψήφιους και τους συνεργάτες του συνδυασμού μας, για τον προσωπικό, αλλά και συλλογικό αγώνα που κατέβαλαν, καθώς και όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας στήριξαν με την πολύτιμη ψήφο τους. 

Η εμπιστοσύνη τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και πιο διεκδικητικά την προσπάθεια που μόλις ξεκινήσαμε, για ανανέωση ιδεών, αντιλήψεων και οραμάτων στο Επιμελητήριο Κιλκίς."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου