Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κέφι, χορός και γιορτινή διάθεση στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό


Οι θερμοκρασίες χθες το βράδυ στην πόλη του Κιλκίς ήταν πολικές αλλά στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είχε ανάψει το κέφι, με τις μουσικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.


Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης με αναπηρία της ΚΔΕΚ και τα κορίτσια της σχολής χορού Adagio, με τις εντυπωσιακές χορευτικές τους επιδείξεις και τη ζωντάνια τους ξόρκισαν το κρύο και μετέφεραν το πολυάριθμο κοινό στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Την έναρξη λειτουργίας του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς κήρυξε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης μαζί με τον Αη – Βασίλη, καλώντας τους δημότες να επισκέπτονται τακτικά τους όμορφους γιορτινούς του χώρους, που φέτος έχουν μεγαλώσει με την προσθήκη νέων ξύλινων εκθεσιακών περιπτέρων που φιλοξενούν τις δραστηριότητες των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, ενώ σημείωσε ότι εκείνοι που θα χαρούν ακόμη περισσότερο τις δημιουργικές δράσεις του Χωριού είναι οι μικροί δημότες που διψούν για παιδικό παιχνίδι και χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Ανακοίνωσε, τέλος ότι η επόμενη διοργάνωση θα γίνει στην αναπλασμένη πλατεία του Πάρκου – Κήπου καθώς στην πλατεία Ειρήνης έχουν προγραμματιστεί το 2018 έργα βιοκλιματικών παρεμβάσεων και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές με αγάπη και μεγαλύτερη αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Τα πυροτεχνήματα που φωταγώγησαν το σκοτεινό ουρανό δημιούργησαν το κατάλληλο σκηνικό για τη συνέχεια με συναυλία που έδωσε το συγκρότημα Koza Mostra.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ψαλμούς από τη χορωδία του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς στις 18:00. 

Τη σκυτάλη μισή ώρα αργότερα παίρνει το Εκπαιδευτήριο Ξένων Γλωσσών ''Μαγλουσίδη'' με τα φαναράκια των ευχών και τα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια ενώ θα ακολουθήσει στις 19:00 παράσταση χορού για το αστερόφωτο των Χριστουγέννων από τη σχολή χορού της Ματίνας Κουρσάρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.