Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο 5ο Τουρνουά ''Παντελής Κυριακίδης'' της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία του και την υπευθυνότητά του διοργανώνοντας με τα Τμήματα Υποδομής ένα ακόμα Τουρνουά φιλανθρωπικού Χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου μικρού ποδοσφαιριστή Παντελή Κυριακίδη. Ήταν Μάιος του 2009 όταν σε τροχαίο, ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τον πατέρα του και ο ίδιος τραυματίστηκε βαριά.

Το τουρνουά διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των Champions και των Λεόντων το Σαββατοκύριακο 16/17 Δεκεμβρίου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με τμήματά του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και εντυπωσίασε με τα αποτελέσματα και κυρίως με τις αγωνιστικές του εμφανίσεις. 

Συμμετείχαν τα τμήματα Προπαίδων ΡΕΑΛ, Τζούνιορ ΙΝΤΕΡ, Προτζούνιορ ΤΣΕΛΣΙ (την 1η ημέρα) και Προτζούνιορ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ (τη 2η ημέρα) και τα Μπαμπίνι Α1. Συμμετείχαν οι Ακαδημίες Mundialito, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ΠΑΟΚ 2006, ΠΑΟΚ Καβάλας , ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Δράμας, ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Ηρακλής Λάρισας , Εθνικός Αξιούπολης, Αετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Ισαακίου, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου και ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.