Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στον δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενη από την Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, τον Ταμία Βασίλειο Μάτσκο και τον πολιτευτή Νικόλαο Τατίδη, πραγματοποίησε χθες 27 Δεκεμβρίου 2017, επίσκεψη στον Δήμαρχο του Δήμου Παιονίας, κύριο Χρήστο Γκουντενούδη.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και συζητήθηκαν θέματα όπως το μεταναστευτικό, τα δίοδια, καθώς και θέματα παιδείας, τοπικής αυτοδιοίκησης, υποδομών αλλά και τεχνικών έργων. 


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσίασαν τις απόψεις τους στα θέματα αυτά και ο Δήμαρχος από την πλευρά του, παρουσίασε τις θέσεις και τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει ώστε να υλοποιηθούν κάποια από τα έργα. Τον διαβεβαιώσαμε πως εάν ζητηθεί η αρωγή μας, στο έργο του, θα είμαστε δίπλα του, ώστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στο Δήμαρχο Παιονίας, ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία επιθυμία, πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με όραμα και τελικό στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών, αντιμετωπίζοντας το κάθε θέμα με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.