Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για την 24ωρη γενική απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κάλεσμα  ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Ενόψει της 24ωρης Απεργίας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 κλιμάκιο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με επικεφαλής  το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Μετόκη Ιωάννη θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους και θα ενημερώσει τους συναδέλφους.

Στις 19:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς παρουσία των Γενικών Συμβούλων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Τσελέπη Χρήστου και κ. Πετρόπουλου Περίανδρου με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και συναδέλφων εργαζομένων.

Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Α/θμιων Σωματείων του Νομού και οι συνάδελφοι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στα Γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, Κιλκίς Βυζαντίου 3.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 10:30π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.