Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" στο 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε το 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών χορών της ΠΟΕ.

2500 χορευτές από όλη την Ελλάδα αντάμωσαν και χόρεψαν μαζί για ακόμη μία χρονιά, στέλνοντας έτσι σε όλους μας το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης μεταξύ των απανταχού Ποντίων.

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", συμμετείχε στην εκδήλωση με τους χορευτές της Σαββίδη Χρήστο, Ντέπυ Τοπάλη, Χρυσουάλα Χατζησυμεωνιδου τους οποίους συνόδεψε στην Αθήνα ο Υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων κ. Παραδείσης Καλαμαρινός.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την ομάδα αυτή που δούλεψε σκληρά επί ένα μήνα με πρόβες εντός και εκτός Κιλκίς, την χορεύτρια της ομάδας Αποστόλου Άννα που ενώ έβγαλε επάξια όλη την προπαρασκευαστική περίοδο, λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο μας κο Νικολαΐδη Κωνσταντίνο που επί σειρά ετών προετοιμάζει και επιμελείται το τμήμα των παραστάσεων του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.