Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo WTF Kyorugi και Poomsae

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Kyorugi και Poomsae παίδων-κορασίδων γεν. 2003-2004-2005 και ξεχωριστά 2006 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στις 22-23-24-25-26 Νοεμβρίου 2017.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα οι αναμετρήσεις να ανέρχονται σε πολλές κατηγορίες έως και έξι και επτά φορές με τον τελικό.


Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay και τέσσερις κάμερες ανα τερέν για ενστάσεις. Η προσπάθεια που καταβάλλεται από την WTF είναι μεγάλη προκειμένου η αντικειμενικότητα να είναι βασικός παράγοντας στο αληθινό σκορ με σεβασμό στον αθλητή και αθλήτρια. 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται μια φορά το χρόνο και είναι η κορυφαία διοργάνωση της ομοσπονδίας. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό με σκληρό ανταγωνισμό ειδικά στις ηλικίες 2003 διότι είναι η τελευταία χρονιά στην κατηγορία παίδων και δικαιούνται μοριοδότηση για τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με πέντε αθλητές:

Δαδούπης Φώτιος έως 65 κιλά, γεν 2003, μετά από πέντε αγώνες κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο.

Παπουτσής Αθανάσιος έως 57 κιλά, γεν. 2003, μετά από τρεις αγώνες και νίκες στερήθηκε την πρόκριση και με κάποιο μέρος ευθύνης της διαιτησίας.

Πολύ καλή παρουσία είχαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν και λόγω μικρής ηλικίας οι: Ημερίδης ‘Αγγελος 2004 έως 45 κιλά, Λουκοβίτης Δημήτριος 2005 έως 57 κιλά, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης 2005 έως 61 κιλά.

Σημασία έχει η συμμετοχή πάνω απ όλα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Η πολύ δουλειά με στόχο, καθαρό αθλητικό πνεύμα, υγιή αθλητισμό και τα στοιχεία που επιβάλλονται θα φέρουν και τις διακρίσεις μπροστά, δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.