Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Με πέντε αστέρια στην ασφάλεια το SKODA KAROQ

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Στις απαιτητικές δοκιμές του EuroNCAP, η Skoda έλαβε άλλη μια διάκριση για ένα νέο της μοντέλο: Το νέο SKODA KAROQ, σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Euro NCAP απέσπασε την κορυφαία διάκριση των πέντε αστέρων, η οποία το καθιστά και επίσημα ως ένα από τα ασφαλέστερα SUV στον κόσμο! 

Το KAROQ είναι το δεύτερο όχημα της μάρκας που κατακτά πέντε αστέρια τη χρονιά που διανύουμε.

Εξαιρετικά σημαντικό ότι στην κατηγορία προστασίας ενήλικων επιβατών, το KAROQ σημείωσε πάρα πολύ καλή επίδοση, με βαθμολογία 93%.

Σημαντικό ρόλο στη διάκριση αυτή έπαιξε και το πακέτο των συστημάτων ασφάλειας του νέου μοντέλου, όπως το νέο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης

Η SKODA είναι σήμερα ένας από τους λίγους κατασκευαστές αυτοκινήτων που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι όλη η γκάμα της έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP.

Το νέο compact SUV διαθέτει επτά αερόσακους στο βασικό του εξοπλισμό: αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς, αερόσακους κεφαλής και αερόσακο γονάτων οδηγού.

Τα παιδικά καθίσματα μπορούν να στερεωθούν χρησιμοποιώντας Top-Tether ή το σύστημα Isofix, το οποίο επίσης είναι διαθέσιμο για το κάθισμα του συνοδηγού. Σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης, τα ειδικά σχεδιασμένα προσκέφαλα μειώνουν τον κίνδυνο αυχενικού τραυματισμού για οδηγό και συνοδηγό.

Άλλα συστήματα ασφαλείας του SKODA KAROQ περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο σταθεροποιητή ταχύτητας, υποβοήθηση διατήρησης του αυτοκινήτου στη λωρίδα, λειτουργία αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση κόπωσης οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.