Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Παρών το Kinesis-Gym Kilkis, στο πρώτο Quarterly της LesMills στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη Γ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης το πρώτο Quarterly της LesMills, το οποίο μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του fitness event δόθηκαν στην UNICEF στα πλαίσια της παγκόσμιας καμπάνιας workout for water.

Στην διάρκεια της ημέρας παρουσιάστηκαν όλα τα νέα επεισόδια (New Release) των πλέων αναγνωρισμένων ανά τον κόσμο ομαδικών προγραμμάτων άθλησης της LesMills με κορυφαίο αυτών το BODYPUMP. 

Το Fitness event είχε διάρκεια 8 ώρες και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η ομάδα του γυμναστηρίου εκπροσωπήθηκε από τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη LesMills BODYPUMP και RPM fitness instructor την Χριστίνα Κυριακίδου εκκολαπτόμενη LesMills BODYPUMP instructor και τους αθλητές μας, Χαρά, Τάσο, Αναστασία, Έφη, Άγγελο, Άλκη και Δημήτρη, αποδεικνύοντας ότι στο Κιλκίς ο κόσμος γυμνάζεται... Και γυμνάζεσαι σωστά, με LesMills BODYPUMP!

Ελπίζουμε να συνεχιστούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και να μάς δίνουν κίνητρο να διευρύνουμε τούς ορίζοντες μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή και φυσικά την LesMills Greece για την άψογη για άλλη μια φορά διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.