Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παράταση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν κουπόνια στις λαϊκές αγορές Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνουν ότι παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στη διάθεση των δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση για την παράταση της προθεσμίας ελήφθη μετά από αίτημα αρκετών Δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπορέσουν να χορηγήσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους ενδιαφερόμενους για την εξασφάλιση των κουπονιών.

Έτσι, ενώ αρχικά η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληγε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι των δωρεάν κουπονιών, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ, είναι όσοι λάμβαναν μέχρι πρότινος το καταργηθέν επίδομα απροστάτευτου τέκνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη - Α΄Κτίριο, ισόγειο).

Εκτός από την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν και τα εξής δικαιολογητικά:

- Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης Δήμου του Νομού Θεσσαλονίκης.

- Απόφαση του αρμόδιου Δήμου για την χορήγηση- διακοπή του επιδόματος «απροστάτευτων τέκνων».

- Φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.