Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Μικρή Πατρίδα"

Με δημοτικά τραγούδια, ερμηνείες από το σύγχρονο μουσικό ρεπερτόριο και ποντιακούς χορούς κύλησε η βραδιά του περασμένου Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Σε πείσμα του βροχερού καιρού, οι συμμετέχοντες επί σκηνής δημιούργησαν μια καλοδιάθετη ατμόσφαιρα. Η φιλοξενούμενη γυναικεία χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου, με τις πλουμιστές πηλιορείτικες στολές των χορωδών της, η χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς και το χορευτικό του τμήμα με τις εντυπωσιακές φορεσιές και την κινησιολογική του εκφραστικότητα, κέντησαν με τα χρώματα της παράδοσης τη "Μικρή Πατρίδα" και χάρισαν με τη ζωντάνια τους στιγμές κεφιού και ανάτασης στο κοινό.

Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Τσαντάκης και η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) Μ. Μωϋσίδου ενώ η Πρόεδρος του Ομίλου Ερευνών Πηλίου Κ. Τσελεπή ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε και προσκάλεσε τη χορωδία του ΚΑΠΗ να συμμετάσχει στη δεύτερη συνάντηση παραδοσιακών ερευνών που διοργανώνεται στο Βόλο στις αρχές Φεβρουαρίου του 2018.

Παρόντες στην εκδήλωση που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτασμού των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων του Δήμου Κιλκίς ήταν μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου Χ. Πιπερίδης και ο κ. Ι. Ελευθεριάδης ως εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.