Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Με νίκη ξεκίνησε ο Άτλας Κιλκίς, στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών ( Ε΄όμίλος). Νίκησε στο εντός Έδρας παιχνίδι, τον Αίολο Κατερίνης με 3-2 σετ (25-21, 25-16, 20-25, 25-27, 13-15).


Ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και στην ποιότητα του. Παιχνίδι που φαινόταν πως ο Άτλας Κιλκίς θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα, εν τούτοις στο 4 σετ "αυτοκτόνησε" καθότι ενώ προηγείτο με 23-18 έχασε το σετ με 27-25 με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες για να διεκδικήσει τελικά στο 5ο σετ την νίκη του.

Το 1ο και 2ο σετ κύλησαν ομαλά για τον Άτλαντα που τα κέρδισε με 25-21 και 25-16.

Στο 3ο σετ, η χαλαρότητα των παικτών, τα αψυχολόγητα λάθη που αυξήθηκαν, τα μη τελειώματα των επιθετικών παικτών στις αντεπιθέσεις, ανάγκασαν την ομάδα να χάσει το σετ με 25-20.

Στο 4ο και αποφασιστικό σετ, η ομάδα μπήκε δυνατά να ΄΄καθαρίσει΄΄ το σετ και τον αγώνα. Έτσι στα μέσα του σετ, το πολύ καλά σερβίς του έμπειρου πασαδόρου της ομάδας Χάρη πολιτίδη, έκανε την διαφορά στο σκορ (23-18) και φάνηκε πως ο αγώνας τελειώνει. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Άτλαντα που έχασε το σετ με 27-25.

Στο 5ο σετ του αγώνα,, αυτός που σήκωσε το βάρος για να νικήσει η ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς ήταν ο πολύ καλός, έμπειρος και αποτελεσματικός ακραίος της ομάδας Γιώργος Χειρούλης. Έτσι κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες κατόρθωσε δύσκολα να κερδίσει ο Άτλας Κιλκίς την επίσης νεανική βιώσιμη ομάδα του ιδρυτή – προπονητή και παράλληλα πολύ καλού πασαδόρου Παναγιώτη Στούπα.

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης (Καπούλας Κων/νος), Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης (Τρόπιος Ανέστης), Παπαδόπουλος Ραφαήλ (Ουστάς Αναστάσιος) Χειρούλης Γεώργιος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Σερασκέρης Σάββας (Libero), Καραδήμος Παναγιώτης

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Ο Επόμενος αγώνας για τον Άτλαντα Κιλκίς είναι, το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 εντός έδρας με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.