Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο του ν. Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

α) Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη).

β) Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης:

➤επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και, συγκεκριμένα, από τον κόμβο του αεροδρομίου έως την είσοδο της Περαίας

επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, από τα πράσινα φανάρια έως τον κόμβο Μουδανίων

επί της Επαρχιακής Οδού (Ρυσίου-Βασιλικών) από την αρχή (συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας) μέχρι τον οικισμό του Ρυσίου

επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική περιφερειακή έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη)

επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Πυλαία-Χορτιάτης-Πανόραμα), από την ανατολική Περιφερειακή έως τη συμβολή με την επαρχιακή οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι) – χωρίς την οδό Κομνηνών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

γ) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και αντικατάστασης των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (Jersey) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα περίπου στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος των επιχειρήσεων «Συννεφούλα» και «Παραγωγός») με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης είναι στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.