Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κιλκισιακός: Άξιζε τη νίκη, αλλά πήρε την ισοπαλία

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Εδεσσαϊκό για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στο πρώτο του διπλό, όμως δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Κιλκισιακός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αφού απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο στο 22' όταν ο Κολιοφούκας απέκρουσε τη κεφαλιά του Γολιδόπουλου.
Στο 31' ο Γιώργος Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Ματεντζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 1-0 υπέρ της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 75' ο Παπαδημητρίου έχασε την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη όταν το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 80' ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού πρόλαβε τη τελευταία στιγμή τον Μπελίτσα.

Στο 82' ο Καράκουτης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ταουσιάνη με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός υποδέχεται την Α.Ε. Καρίτσας και θέλει το "τρίποντο".
Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού πριν την έναρξη του παιχνιδιού τίμησε τον προπονητή του Κιλκισιακού Μάκη Κατσαβάκη, που ως τεχνικός της ομάδας της Πέλλας την οδήγησε στην Α Εθνική.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (83' Ρετσινάς), Μπελίτσας (81' Πιπερτζής), Καρασίμος, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (72' Νικολαΐδης), Καθάριος (64' Κουραλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.