Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Νέα νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με σκορ 4-1 επικράτησε η Β ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες, επί της αξιόμαχης ομάδος των Λύκων Αναβρυτού σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων πέτυχαν 4 πανέμορφα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και σε συνδυασμούς αλλά και σε εκτελέσεις. 

Έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Αλεξανδρίδη, Ορφανίδη, Μαχμουτάι και σε εκπληκτική φόρμα τον Κεσίδη ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 17 του χρόνια, έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίες αλλαγές ρυθμού και παιχνιδιού διατηρώντας τον έλεγχο αυτού, πρόσφερε γκολ, θέαμα και πήρε το τρίποντο.

Το 1-0 έγινε στο 28’ όταν ο Μακάριος γύρισε από την δεξιά γραμμή τέρματος την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Αλεξανδρίδης σημείωσε το τέρμα με ανάποδο ψαλίδι. Το 2-0 έγινε στο 57’ όταν ο Μαχμουτάι έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της αντίπαλης εστίας με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Το 3-0 στο 61’ και όταν η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με μαγική μακρινή πάσα 40m του Μαχμουτάι στον αριστερό μέσα διάδρομο βγάζοντας τε τα τετ τον Ζαφειρόπουλο ο οποίος απλά πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 76’ από ελεγχόμενη θέση οφ Σάιντ , αλλά ήρθε η μαγική φάση στο 87’ όπου χάθηκε η μπάλα αφού οι Ελπίδες έκαναν καταπληκτική αλλαγή πλευράς με τον Μπούσδρα και ο Παπαδόπουλος από δεξιά να βγάζει ασίστ το Κεσίδη και να σημειώνει το τελικό 4-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες το ερχόμενο Σάββατο στην Φύσκα με τον τοπικό Ηρακλή. Σύνθεση : Ορφανίδης , Τσακιρίδης (46’ Χατζηβασιλείου), Κωνσταντινίδης (63’ Μαργαριτόπουλος), Καλαϊτζης, Μπαλάσκας (65’ Νικολαΐδης), Μαχμουτάι , Παπαδόπουλος, Μακάριος ( 56’ Μπούζντρα), Ζαφειρόπουλος, Αλεξανδρίδης, Κεσίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.