Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων

Δελτίο τύπου Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς

Η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων ξεκίνησε με το δεξί για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Το Σάββατο 18-11-2017 στον 4ο όμιλο του βορείου ομίλου κέρδισε τον Α.Ε.Σ.ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ εκτός έδρας έχοντας στην σύνθεση του παιδιά (εφήβους) που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με πρωταγωνιστές τους εφήβους: Κουσίδη Ιωάννη 16 γκολ, Τσιβιντζέλη Αθανάσιο 10 γκολ, Κωστόπουλο Δημήτριο 6 γκολ, Τριανταφυλλίδη Ηλία 2γκολ, Σταυράκη Στέργιο να πρωτοστατούν σε άμυνα και επίθεση, η απόδοση της ομάδας κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι : Καλαιτζής Γ. (6), Κωστόπουλος Γ. (3), Χοτζούδης Λ.(1), Κωστόπουλος Κ (3),

Τερματοφύλακες (Ιωαννίδης Θανάσης. & Λασκάκης Σπύρος.)

 
  
Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του ΑΜΣΠ ΚΙΛΚΙΣ είναι εντός έδρας την 25-11-2017και ώρα 15:00 με την Λήμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.