Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Όλα έτοιμα για τις εκλογές της Δημοκρατικής Παράταξης

Όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης (επιτροπή καθηγητή κ. Αλιβιζάτου):

Για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017: «H σημερινή γενική δοκιμή της ψηφοφορίας για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Άνοιξε το 85% των Εκλογικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με προσέλευση χειριστών και 4000 περίπου εθελοντών για τη στελέχωση των Εφορευτικών Επιτροπών. Δοκιμάστηκαν με επιτυχία σενάρια κρίσης. 

Αν ληφθεί υπ’ όψη ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, αρκούσε να ανοίξει το 40% των Εκλογικών Κέντρων για να θεωρηθεί επιτυχής η γενική δοκιμή, η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία του εγχειρήματος».

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και αν χρειαστεί Β’ γύρος και την μεθεπόμενη στις 19/11/17 θα διεξαχθεί η εκλογή για τον επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Για το Νομό Κιλκίς, από την επιτροπή ορίστηκαν τα παρακάτω εκλογικά κέντρα.

Για το Νομό Κιλκίς Νομαρχιακός Εκπρόσωπος για το συντονισμό της εκλογικής διαδικασίας είναι ο Χρήστος Ανθρακίδης, πρώην Δήμαρχος Χέρσου.

Υπεύθυνος για το Δήμο Κιλκίς ο Σάκης Μιχαηλίδης, πρώην Αντιδήμαρχος Κιλκίς,

Υπεύθυνος για το Δήμο Παιονίας, ο Δημήτρης Σμυδάκης, πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου,

Κιλκίς, 06/11/2017
Ο Πρόεδρος της ΝΟΕ Κιλκίς
και νομαρχιακός εκπρόσωπος Κιλκίς της ΑΔΕΔΔ
Χρήστος Ανθρακίδης
Τηλ.: 6944541188
email: x.anthrakidis@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.