Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Μουδανιά: "Άπονοι" αστυνομικοί κατάσχεσαν το "βιος" ζευγαριού

Συνελήφθησαν χθες (3-11-2017) το μεσημέρι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό και 22χρονη υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε ο 24χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, την οποία σκόπευε να διαθέσει σε αγοραστή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, κατά την οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 22χρονη, διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, έτοιμες προς διακίνηση και συγκεκριμένα:


10 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 133,5 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 66,4 γραμμαρίων,

8 αυτοσχέδιες συσκευασίες και 2 πλαστικούς δοσομετρητές, με ποσότητες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων,

5 πλαστικούς δοσομετρητές και 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,4 γραμμαρίων,

5 ναρκωτικά δισκία ecstasy και

ένα δοχείο με υγρό χασισέλαιο βάρους 37,2 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 16 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, 7 κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που χρησίμευαν στο εμπόριο ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.