Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Οι σπουδαστές των Εικαστικών Τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στην Νάουσα

Την πανέμορφη Νάουσα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ενήλικοι σπουδαστές των Εικαστικών Τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΤΕΧΝΗΣ κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη, ταξίδεψαν στην ηρωική πόλη της Νάουσας για να παραστούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Αντι-θέσεις», στην οποία συμμετέχουν με έργα τους μαζί με την Ομάδα Χαρακτικής του Συλλόγου Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω έκθεση, που υλοποιήθηκε με το συντονισμό του εικαστικού Νικόλα Μπλιάτκα και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και χαρακτικής, πραγματοποιήθηκε και στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς τον περασμένο μήνα, με μεγάλη επιτυχία.

Οι Κιλκισιώτες σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν τόσο από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας, όσο και από τον φιλόξενο και σύγχρονο χώρο του Κέντρου Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «ΕΡΙΑ» του Δήμου Νάουσας, στον οποίο θα φιλοξενηθεί η έκθεση έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017.

Η συνεργασία των δύο φορέων υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις εκατέρωθεν και σίγουρα θα επαναληφθεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.