Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

"Κάναμε ένα όνειρο ετών πραγματικότητα"

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Λένε πως αν ονειρευτείς ότι φτιάχνεις στέγη σημαίνει γρήγορη άνοδο και μεγάλη ευημερία. Εμείς στον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα κάναμε ένα όνειρο ετών πραγματικότητα. 

Η δημιουργία κεραμοσκεπής στο κτίριο των αποδυτηρίων και γραφείων του συλλόγου ήταν ένα όνειρο δεκαετιών που υλοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και συντονισμένες ενέργειες της παρούσας διοίκησης. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις ELVIAL και ΚΕ.Β.Ε. για την οικονομική ενίσχυση και για την παραχώρηση υλικών. 

Στον Δήμο Κιλκίς και συγκεκριμένα για την συμβολή τους τον κ. Πηλείδη Παντελή, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Συντήρησης Οχημάτων όπως επίσης και τους Αντιδημάρχους κ. Αναστασιάδου Ελένη και κ. Πιπερίδη Χριστόφορο. 

Στον κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη για την αφιλοκερδώς αποπεράτωση του έργου και σε όλους όσους βοήθησαν λιγότερο ή περισσότερο ώστε να ολοκληρωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κατασκευή της κεραμοσκεπής. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Χονδρόπουλο Ηλία και κ. Λαζαρίδη Αναστάσιο που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και πραγματοποιούν τα όνειρά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.