Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στο 20ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (ύψος «ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ») με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και για μήκος περίπου 500 μέτρων. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αρχικά με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στη συνέχεια με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.