Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Απατεώνας υποσχέθηκε υψηλές επιδοτήσεις και απέσπασε από 77χρονο 32000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος 77χρονου ημεδαπού και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος υπεύθυνο Δημόσιου Οργανισμού, υπόσχονταν κρατικές επιδοτήσεις.

Από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2016, κατάφερε και απέσπασε από τον 77χρονο το χρηματικό ποσό των 31.880 ευρώ, με το πρόσχημα καταβολής μεγάλης αγροτικής επιδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 56χρονος προσποιούμενος τον υπεύθυνο Δημόσιου Οργανισμού, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 77χρονο και τον έπειθε είτε να καταβάλλει χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων, είτε να στείλει χρηματικά ποσά μέσω δεμάτων με λεωφορεία, με το πρόσχημα της δήθεν ένταξης του σε προγράμματα αγροτικής επιδότησης μεγάλων χρηματικών ποσών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε ο 56χρονος χθες (23 Νοεμβρίου 2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης για απάτη και μία καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 1 έτους για υπεξαίρεση.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.