Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το 4ο σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου, το 4ο Διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε τελικό στάδιο, ενώ ήδη είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες οι προημιτελικοί αγώνες στις κατά τόπους Κατηχητικές Συνάξεις.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία εκτός από το να αγωνισθούν σε ένα όμορφο κλίμα, να γνωρισθούν και μεταξύ τους αφού ήταν από διάφορες περιοχές του Νομού Πιερίας. Ανεδείχθησαν έξι νικητές, τρείς από την κατηγορία μαθητών Δημοτικού και τρεις Γυμνασίου-Λυκείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ενώ οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον κατηχητή κ. Θεόδωρο Φουντουκίδη, που επιμελήθηκε το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στο Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης, για την πολύτιμη συνεργασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.