Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθη άμεσα 38χρονος για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στην Χαλκιδική

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (14 Νοεμβρίου 2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 38χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο 38χρονος πήγε σε περίπτερο ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και με την απειλή πιστολιού κρότου – αερίου αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενώ ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 37χρονο με μεταλλικό αντικείμενο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου - αερίου, μία γεμιστήρα, ένα μεταλλικό αντικείμενο, ένας σκούφος και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.